به نوشته روزنامه لوموند، کاخ الیزه و کاخ سفید اعلام کردند که نیکلا سارکوزی ، رئیس جمهور فرانسه 30 مارس 2010 به دعوت باراک اوباما همتای امریکایی اش به واشنگتن سفر خواهد کرد.
رئیس جمهوری فرانسه ابراز داشت که این سفر رسمی با یک گفتگوی کاری، کنفرانس مطبوعاتی مشترک و ضیافت خصوصی شام بین دو رئیس جمهور و همسران آنها همراه خواهد بود. یک منبع آگاه در الیزه خبر داد که ضیافت شام در آپارتمان خصوصی باراک اوباما برگزار خواهد شد. منابع فرانسوی هم چنین خبر دادند که نیکلا سارکوزی از این دعوت بسیار مسرور شده است.
رابرت گیبس به نوبه خود گفت: فرانسه شریکی با ارزش و متحدی بزرگ برای آمریکاست که به ما در تلاش هایمان در جهت پیشبرد صلح، امنیت و رفاه در تمامی جهان کمک کرده است. فرانسه و آمریکا روابط فرهنگی و تاریخی عمیقی با هم دارند.
آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....