اخاذی از خانم‌ها شگرد ماموران قلابی

سه نفر که با جعل عنوان مامور پس از ورود به منزل دو خانم جوان قصد اخاذی و آزار و اذیت آنها را داشتند، شناسایی و دستگیر شدند.
کد خبر: ۳۱۳۳۹۱

به گزارش جام‌جم سرهنگ صادقی، رئیس پلیس آگاهی استان خراسان رضوی در توضیح این پرونده گفت: در پی گزارش دو خانم جوان مبنی بر مراجعه دو  فرد که خود را ماموران یکی از ارگان‌های دولتی معرفی کرده و با نشان دادن حکم بازرسی جعلی وارد منزل شده که اعلام کرده‌اند باید محل مورد بازرسی قرار گیرد و پس از بازرسی درخواست وجه کرده‌اند که یکی از شکات با هوشیاری و مخفیانه مراتب را به پلیس 110 اطلاع داده است.

با عزیمت بموقع ماموران انتظامی و متعاقب آن کارآگاهان دو مامور قلابی که در منزل حضور داشتند دستگیر شدند. همچنین فرد دیگیری را که بیرون منزل در خودرویی منتظر همدستانش بود  به دام ماموران افتاد.

در بازجویی‌ها متهمان به جرم خود اعتراف کردند و گفتند با تهیه اسناد و مدارک جعلی خود را مامور یکی از ارگان‌های دولتی معرفی می‌کردیم و پس از ورود به منزل پس از آزار و اذیت اهالی منزل، اقدام به اخاذی یا با زندانی کردن آنها، اشیای قیمتی و طلاهای آنها را به سرقت می‌بردیم.

با اعترافات متهمان پرونده تکمیل و متهمان با صدور قرار قانونی روانه زندان شدند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها