حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پلیس، سرهنگ "صمد فرامرزی" گفت: مأموران کلانتری 14 تبریز در پی دریافت خبر مبنی بر انفجار در خیابان رسالت تبریز10 متری فجر ساختمان شماره 2 بلافاصله در محل حاضر شدند. معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان آذربایجان شرقی در ادامه افزود :ماموران پس از حضور در محل انفجار متوحه شدند در طبقه آخر این ساختمان 6 طبقه انفجاری از طریق مواد محترقه به وقوع پیوسته بطوریکه به کل ساختمان خسارت وارد شده و طبقه ششم که انفجار در آن رخ داده به کلی تخریب شده و به طبقه پنجم نیز خسارت زیادی وارد گردید.
وی گفت : در همین رابطه به شش دستگاه خودروی سواری موجود در خیابان نیز خسارتی وارد شده است.
سرهنگ فرامرزی ادامه داد: در این حادثه دو نفر به هویت "علیرضا- ک" 41 ساله که در داخل منزل حضور داشته و نیز "ابراهیم- ص" 45 ساله که در بیرون از ساختمان و در حال تردد بوده به شدت مصدوم بطوریکه توسط اورژانس به بیمارستان سینا تبریز منتقل که پس از انتقال به بیمارستان "ابراهیم –ص" به علت شدت جراحات وارده فوت می نماید.
وی تصریح کرد: در بازرسی و بررسی بعمل آمده از محل مقادیری لوازم مربوط به ساخت ترقه کشف و ضبط شد.
معاون اجتماعی استان در خاتمه به خانواده ها توصیه نمود: عواقب وخیم ساخت مواد محترقه و حمل و نگهداری ترقه را در نظر گرفته و برای حفظ سلامتی خود، خانواده و محله خود جوانان و فرزندان خود را از عواقب استفاده از مواد محترقه( ترقه ) آگاه سازد.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....