
به گزارش ایسنا؛ کاروان ورزشی ایران که متشکل از چهار ورزشکار عازم رقابتهای زمستانی شده، از روز دوشنبه 26 رسما رقابت های خود را در شهر ونکوور کانادا آغاز می کند.
این برای اولین بار است که ایران چهار نماینده در بازی های المپیک زمستانی دارد و نهمین دوره ای است که ورزشکاران ایران در المپیک زمستانی شرکت میکنند.
سید ستار صید، روز دوشنبه 26 بهمن ماه در رشته صحرانوردی و در ماده 15 کیلومتر کلاسیک با حریفانش رقابت خواهد کرد.
مرجان کلهر تنها نماینده زن ایرانی حاضر در بیست و یکمین دوره بازی های المپیک زمستانی نیز در رشته آلپاین و در ماده مارپیچ بزرگ روز پنجم اسفند با حریفانش رقابت خواهد کرد.
وی هم چنین در ماده مارپیچ کوچک نیز هفتم اسفند به مصاف حریفانش خواهد رفت.
پوریا ساوه شمشکی و حسین ساوه شمشکی دو نماینده مرد آلپاین ایران هستند که به ترتیب در ماده مارپیچ بزرگ و مارپیچ کوچک در روزهای دوم و هشتم اسفند ماه با حریفانشان رقابت خواهند کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
بهمناسبت نوزدهمین سالگرد تاسیس رادیو گفتوگو با مهدی شهابتالی، مدیر این شبکه گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی خبرنگار روزنامه «جامجم» در بیروت با حسن عزالدین، عضو بلندپایه حزبالله و نماینده پارلمان لبنان مطرح شد