سرما و طوفان در آمریکا

برف سازمان ملل را تعطیل کرد

موج دوم طوفان برف و سرما در ساحل شرقی آمریکا، از واشنگتن تا نیویورک موجب تعطیلی جلسات مقر سازمان ملل و کنگره آمریکا شد.
کد خبر: ۳۱۱۴۹۰

واشنگتن پایتخت آمریکا امروز چهارشنبه برای سومین روز متوالی به دلیل طوفان برف ، سرما و یخبندان تعطیل شده است.

رسانه‌های آمریکایی اعلام کرده اند که سازمان هواشناسی آمریکا ، بارش برف در نیویورک و واشنگتن را تا 36 سانتیمتر و در فیلادلفیا تا 48 سانتیمتر پیش بینی کرده است.

دفاتر و سازمان‌های دولتی در واشنگتن نیز امروز چهارشنبه برای سومین روز متوالی تعطیل است به گونه ای که به گفته این رسانه ها، روزانه 100میلیون دلار خسارت به بار آورده‌اند.

از سوی دیگر شبکه الجزیره نیز اعلام کرده است که مسئولان منطقه «مونتنگرو» در ایالت «مریلند» از احتمال ریش سقف منازل مسکونی به دلیل حجم بالای بارش برف در این منطقه خبر داده‌اند.

به گفته الجزیره طی دو روز گذشته بیش 80هزار نفر در این منطقه از خدمات برق محروم هستند.

کارشناسان هواشناسی پیش بینی می‌کنند که وزش شدید باد ممکن است موجب قطعی در این منطقه شود.

بنا براین گزارش مدارس و دانشگاه‌های نیویورک نیز در روز چهارشنبه تعطیل شده‌اند.مسئولان شهر «بوستون» هم که انتظار وقوع طوفان در آن می‌رود، حالت اظطراری اعلام کرده‌اند.سازمان ملل هم امروز دوباره اعلام کرد مقر این سازمان در روز چهارشنبه تعطیل است.

از سوی دیگر مجلس کنگره آمریکا هم هرگونه جلسه رای گیری و تصویب قانون را طی هفته جاری لغو کرد البته این در حالی است که «هاری رید » رئیس فراکسیون اکثریت کنگره تاکید کرد که کنگره فعالیت‌های خود را از فردا پنجشنبه از سر خواهد گرفت.

شرکت هواپیمایی «امریکن ایرلاینز» تمامی پروازهای روز چهارشنبه خود را در فرودگاه‌های سه گانه منطقه واشنگتن و همچنین فیلادلفیا لغو کرد.
شرکت هواپیمایی «ایرویز» نیز پروازهای دوره‌ای هر ساعته خود از بین واشنگتن و نیویورک را امروز لغو کرد.این در حالی است که شرکت راه آهن «امتراک» نیز هشدار داد خدمات خود را در طول منطقه شمال شرقی محدود کرده است.

قرار بود امروز چهارشنبه مراسم جشن سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی نیز در یکی از سالن‌های سازمان ملل برگزار شود که به این ترتیب این برنامه نیز به اجبار لغو شد.

فارس

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها