با حضور بازرسان آژانس

ایران غنی‌سازی 20 درصدی اورانیوم را آغاز کرد

تولید غنی‌سازی به میزان 20 درصد ظهر امروز سه‌شنبه با حضور رئیس سازمان انرژی اتمی آغاز شد.
کد خبر: ۳۱۱۲۹۰

به گزارش فارس،جمهوری اسلامی ایران تاکنون 5/3 درصد اورانیوم غنی‌ می‌کرد،اما برای تامین سوخت رآکتور تحقیقاتی تهران خود اقدام به تولید اورانیوم با غلظت 20 درصد کرده است.

برای این منظور زنجیره‌ای از سانتریفیوژ در سالن تحقیقاتی سایت نطنز اختصاص داده شده است.

امروز با حضور بازرسان آژانس مرحله انتقال اورانیوم از کپسول‌های بزرگ دو تنی به کپسول‌های کوچک 50 تا 60 کیلویی برای تزریق اورانیوم غنی‌شده به سانتریفیوژ‌ها انجام شد و پس از آن گاز از کپسول کوچک به زنجیره 164 تایی به منظور تولید اورانیوم با غنای 20 درصد تزریق شد که بر این اساس پس از مدتی اورانیوم 20 درصد را خواهیم داشت.

جمهوری اسلامی ایران روز گذشته طی نامه‌ای رسمی به آژانس، تصمیم ایران برای آغاز فعالیت‌های غنی‌سازی اورانیوم تا سقف 20 درصد برای سوخت رآکتور تهران را اطلاع داد.

به گفته علی اصغر سلطانیه نماینده دائم ایران در آژانس بین‌آلمللی انرژی اتمی، در این نامه از آژانس خواسته شد که بازرسان در این فرآیند حضور یابند زیرا کلیه فعالیت‌های هسته‌ای ایران از جمله غنی‌سازی به طور شفاف تحت نظارت آژانس بوده و خواهد بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها