شوت - گل

تقدیر رسانه ملی از متوسل‌زاده

جام‌جم: شورای سیاستگذاری و هماهنگی ورزش سازمان صدا و سیما از حرکت جوانمردانه امین متوسل‌زاده، بازیکن تیم مقاومت سپاسی شیراز قدردانی می‌کند. علی اصغر پورمحمدی، رئیس شورای هماهنگی ورزش سازمان با هدف تقویت و ترویج رفتارهای جوانمردانه در جامعه ورزش با اهدای لوح تقدیر به همراه 10 عدد سکه بهار آزادی از این ورزشکار تقدیر و تمجید به عمل می‌آورد.
کد خبر: ۳۱۰۲۶۵

استیلی اجازه تمرین یافت!

جام‌جم: مسوولان باشگاه استیل‌آذین رسما با استعفای حمید استیلی مخالفت کردند. سایت باشگاه با اعلام این خبر اعلام کرد که از صبح یکشنبه اجازه حضور در تمرینات به حمید استیلی داده شده است!

تشکر وسلی از دایی

جام‌‌جم: مهاجم برزیلی پرسپولیس با بیان این‌که نه رفتنش به اختیار خودش بود و نه بازگشتش،‌ گفت: خوشحالم که علی دایی به من توجه کرد و اجازه داد به پرسپولیس برگردم. ضمن تشکر از دایی، تمام تلاشم را می‌کنم تا در کوتاه‌ترین زمان آماده شوم و در ترکیب تیم قرار گیرم.

باقری استراحت کرد

جام‌جم: هرچند تمرین دیروز پرسپولیس با بازگشت وسلی برازیلیا همراه بود، اما غیبت کریم باقری، اسباب نگرانی هواداران پرسپولیس را در آستانه دربی فراهم کرد. البته کاپیتان قرمزها وجود هرگونه مصدومیت را تکذیب کرد و گفت با اجازه دایی در تمرینات شرکت نکرده است. دکتر زرینه نیز در توضیح غیبت باقری گفت: او به دلیل بالا رفتن سنش، در برخی جلسات تمرینی شرکت نمی‌کند. امروز (یکشنبه) هم او تنها به دلیل خستگی تمرین نکرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها