سرقت نیم میلیارد تومانی از مردم در پرونده دزد حرفه‌ای

گروه حوادث: دزد حرفه‌ای که هر بار پس از آزادی از زندان به سرقت‌هایش ادامه می‌داد، برای شانزدهمین بار دستگیر شد. به گزارش «جام‌جم»، عصر 25 خردادماه امسال ماموران کلانتری 101 تجریش در حال گشتزنی در یکی از محله‌های شمال تهران، به یک دستگاه خودروی پژوی مشکی‌رنگ که شماره پلاک آن تغییر کرده و در حاشیه خیابان پارک شده بود، مشکوک شدند و برای بررسی موضوع به سمت خودرو رفتند که پی بردند مردی میانسال داخل خودرو نشسته است. با اظهارات متناقض این مرد، ماموران خودرو را توقیف کردند و آن را به پارکینگ پلیس و راننده آن را به پایگاه یکم آگاهی تهران انتقال دادند.
کد خبر: ۳۰۹۷۴۶

با تشکیل پرونده قضایی در این ارتباط در شعبه چهارم دادیاری دادسرای جنایی تهران، تحقیقات قضایی از راننده خودرو ادامه یافت و او همچنان گفته‌های قبلی‌اش را تکرار کرد. یک روز بعد از بازداشت راننده خودرو، مادر وی به دادسرا رفت و با ارائه مدارک هویتی وی عنوان کرد؛ گفته‌های فرزندش علیرضا صحت دارد و او خودروی پژو را خریده است. به این ترتیب، این زن با سپردن وثیقه در دادسرا، مقدمات آزادی فرزندش را فراهم کرد.

پس از آزادی مرد میانسال، ماموران گزارشی از کارشناسان انگشت‌نگاری پلیس به دست آوردند که حکایت از آن می‌کرد؛ راننده آزاد شده یک دزد حرفه‌ای با 15 فقره سابقه کیفری بوده و هویت واقعی وی، سعید است. ماموران پایگاه یکم آگاهی تهران با به دست آوردن سوابق کیفری مرد میانسال سعید موضوع را به دادیار پرونده اطلاع دادند و با هماهنگی قضایی، جستجو برای دستگیری دزد حرفه‌ای را آغاز کردند تا این که 18 آذرماه امسال او را پس از فرار چندماهه در یکی از محله‌های شهرستان کرج شناسایی و دستگیر کردند و در بازرسی از خانه وی کارتهای خودرو، چندین فقره چک، لپ تاپ، اسناد مالکیت خودرو، عروسک، دوربین عکاسی و کیف‌های زنانه کشف وضبط شد.

سرهنگ محمدیان، رئیس پلیس آگاهی تهران با اشاره به این پرونده گفت: با انتقال متهم به مرکز پلیس، وی به سرقت اموال مردم به ارزش نیم میلیارد تومان اعتراف کرد و پس از ثبت اظهارات وی، خریدار اموال مسروقه به نام افشین هم دستگیر شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها