هشدار بانک مرکزی به بانکها

بانکها ملزم به اطلاع‌رسانی درباره سیستم ساتنا شدند

بانک مرکزی ضمن تاکید بر الزام بانکها برای اطلاع‌رسانی درباره سیستم سامانه تسویه ناخالص آنی (ساتنا)، نسبت به اخذ هر گونه مبلغ اضافه از مشتربان بابت کارمزد صدور چک بانکی و چک (رمزدار) بین بانکی هشدار داد.
کد خبر: ۳۰۹۶۳۰

به گزارش مهر، در جدیدترین بخشنامه بانک مرکزی به سیستم بانکی و موسسات اعتباری دارای مجوز آمده است: پیرو بخشنامه شماره 210068/88 مورخ 8/10/1388 در خصوص ابلاغ آئین نامه اجرایی قانون مبارزه با پولشویی، بدینوسیله مراتب زیر را در ارتباط با ماده 44 آئین نامه مذکور مبنی بر "یک ماه پس از ابلاغ این آئین نامه پرداخت وجه نقد بیش از سقف مقرر در هر روز توسط اشخاص مشمول (به ویژه موسسات اعتباری) به ارباب رجوع ممنوع است" به اطلاع می رساند:

1- همان گونه که استحضار دارند سامانه تسویه ناخالص آنی (ساتنا)، زمینه لازم برای انتقال وجه به طور فوری بین حسابهای مشتریان در دو بانک مختلف و بدون هیچگونه کارمزدی را فراهم ساخته است.

بانکها و موسسات اعتباری مشمول مفاد ماده 44 آئین نامه اجرایی قانون مبارزه با پولشویی موظفند ضمن تشریح و اعلام مزایای استفاده از سامانه مذکور (با اطلاع رسانی مناسب در محل شعب و یا از هر طریق دیگری)، شرایط بهره برداری آسان و سریع از این سامانه را برای کلیه مشتریان خود به نحو مقتضی فراهم کنند.

2- نرخ کارمزد صدور چک بانکی و چک (رمزدار) بین بانکی به ترتیب هر فقره 20 هزار ریال و 30 هزار ریال است و دریافت هر مبلغی اضافه بر مبالغ فوق الذکر، تخلف محسوب می‌شود.

بانک مرکزی در پایان این بخشنامه از بانکها خواسته است مراتب را به کلیه واحدهای ذیربط ابلاغ و در اسرع وقت نتیجه اقدامات به عمل آمده در این رابطه را به این بانک اعلام کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها