صنعت مرغداری گیلان، درگیر مشکلات ساختاری

گروه شهرستان‌ها: با توجه به این‌که گیلان با تولید سالانه 80 هزار تن گوشت مرغ پنجمین استان تولید کننده این محصول در ایران است، با این حال مرغداران گیلانی با مشکلات ساختاری زیادی روبه‌رو هستند. به گزارش مهر،جمعی از مرغداران گیلانی کمبود نقدینگی، نداشتن سردخانه، گرانی نهاده‌های دامی، عدم حمایت سیستم بانکی و... را از مشکلات اساسی این صنعت در استان گیلان اعلام کردند.
کد خبر: ۳۰۹۴۹۳

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان در این باره گفت: برای توسعه کمی و کیفی و کمک به صنعت طیور، این صنعت نیازمند تشکل‌های قوی است.

مجید غلامی بالا بودن هزینه‌‌های تولید، نوسانات قیمت، ساختار فیزیکی واحدهای مرغداری، نبود تشکل واحد در صنعت طیور، نبود سیستم اطلاع‌‌رسانی در این صنعت، عدم وجود کنترل‌های کیفی در تعیین درجات گوشت مرغ و نبود صنعت حمایت از صنعت مرغداری را از دیگر مشکلات این صنعت مهم اقتصادی دانست.

اگرچه میزان تولید مرغ در گیلان 35 درصد بیش از نیاز جمعیت این استان است اما هر روز شهروندان گیلانی شاهد نوسان قیمت مرغ در بازار هستند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها