پس از توقف سپاهان در همدان

ذوب‌آهن و پرسپولیس برد می‌خواهند

گل دقیقه 75 پاس همدان که به توقف سپاهان منجر شد، بیشتر از همه، ذوب‌آهن و پرسپولیسی را خوشحال کرد که در رویای صدرنشینی به سر می‌برند.
کد خبر: ۳۰۶۵۸۱

امروز ذوب‌آهنی‌ها در اصفهان میزبان مس کرمان هستند و منصور ابراهیم‌زاده با انگیزه‌ای که نزد بازیکنانش سراغ دارد، با اطمینان می‌گوید می‌توانند بر مس کرمان چیره شوند: «تیم من برای این بازی آماده است و با تکیه بر اراده و توان بازیکنان همچون گذشته می‌توانیم تیم برنده میدان باشیم.» ذوب‌آهن در صورت پیروزی در این بازی خانگی با احتساب یک بازی بیشتر، به یک امتیازی سپاهان خواهد رسید و این یعنی داغ شدن کورس رقابت در صدر جدول.

پرسپولیس ، دیگر تیمی است که خود را یکی از شانس‌های قهرمانی می‌داند. قرمزها که در نخستین حضور علی دایی روی نیمکت، فقط چند دقیقه تا شکست ذوب‌آهن فاصله داشتند، امیدوارند طعم اولین پیروزی با سرمربی جدید را همین امروز و در بوشهر بچشند.

خود دایی هم دوست ندارد شیرینی بازگشت دوباره‌اش به فوتبال و نشستن روی نیمکت پرسپولیس با کسب نتایج نه‌چندان دلخواه خیلی زود از بین برود. به همین خاطر او در آستانه بازی امروز اعتراف کرد تیمش محکوم به شکست دادن شاهین و کسب هر 3 امتیاز بازی است.

او در عین حال افزود: بازیکنان در روزهای اخیر، تمرینات منظم و خوبی پشت سر گذاشته‌اند و آمادگی قابل قبولی دارند. از طرفی بخوبی شاهین را آنالیز کرده‌‌ایم تا برای مقابله با این تیم مشکلات کمتری داشته باشیم. نتایج بازی‌های دیروز باعث شد پرسپولیس 2 پله در جدول پایین بیاید، اما پیروزی در این بازی، هم جایگاه سوم را برای آنها به ارمغان می‌آورد و هم فاصله‌شان با صدر جدول را کمتر می‌کند.

در دیگر بازی امروز که همچون 2 بازی دیگر از ساعت 15:15 آغاز می‌شود ، راه‌آهن در ورزشگاه اکباتان تهران میزبان تیم بحران‌زده ابومسلم است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها