بازاریابی مواد محرک در آرایشگاه‌های زنانه

گروه جامعه: یک آسیب‌شناس اجتماعی و فعال حوزه درمان اعتیاد زنان نسبت به توزیع مواد محرک در برخی آرایشگاه‌های زنانه بشدت هشدار داد و اعلام کرد: متاسفانه بر اساس ارزیابی‌ها از سطح شهر، قیمت فروش هر گرم شیشه به 25 هزار تومان کاهش یافته است. عادله گیوه‌چیان در گفتگو با ایسنا، با اشاره به این که طبق بعضی گزارش‌های رسیده و شواهد موجود، برخی باشگاه‌ها و آرایشگاه‌های متخلف زنانه اقدام به بازاریابی برای فروش مواد محرک می‌کنند، اظهار کرد: این افراد با وعده‌های دروغین لاغری و تناسب اندام، سعی می‌کنند زنان ساده‌انگار را به دام بیندازند که متاسفانه تاکنون هشدار خاصی نسبت به این موضوع از سوی مراجع ذی‌ربط داده نشده است.
کد خبر: ۳۰۶۲۳۲

وی افزود: این در حالی است که متاسفانه سودجویان فعال در چرخه توزیع مواد محرک بویژه شیشه که دارای بیشترین مصرف در میان انواع مواد محرک تولیدی و ورودی در داخل کشور است، با سرعت و زیرکی، روش‌های خود در مشتری‌یابی و مشتری‌مداری را تغییر می‌دهند، بدون این که ما سرعت خود را با شبکه پویای اعتیاد وفق دهیم. این آسیب‌شناس اجتماعی و فعال حوزه درمان اعتیاد زنان تاکید کرد: با توجه به آسیب‌های موجود در حوزه توزیع داروهای محرک بویژه شیشه، نظارت بر اماکن خاصی که به محلی برای توزیع این مواد اعتیادآور تبدیل شده‌اند و برخورد جدی با سودجویان متخلف در این حوزه بسیار ضروری است.

وی همچنین ضمن بیان این مطلب، بر لزوم افزایش تعداد مراکز ویژه درمان اعتیاد زنان در کشور تاکید و اظهار کرد: متاسفانه به رغم این که آمار 6 درصدی زنان معتاد در کشور در مقایسه با اغلب کشورهای دنیا، بالاست، اما در حوزه درمان اعتیاد این گروه از جامعه که بیش از مردان آسیب‌پذیرند و ابتلا به اعتیاد آنها در مقایسه با مردان، با توجه به نقش محوری زنان در کانون خانواده، زخم‌های عمیق‌تری را به پیکره اجتماع وارد می‌کند، متاسفانه آن گونه که باید عمل نشده است و این موضوع ضعفی عمده در حوزه درمان اعتیاد در کشور به شمار می‌رود.

گیوه‌چیان همچنین بر لزوم راه‌اندازی مراکز ویژه درمان اعتیاد به مواد محرک بویژه شیشه در کشور تاکید کرد و با اشاره به کاهش شدید قیمت مواد محرک آمفتامین (شیشه)، گفت: رشد سریع معتادان به شیشه نشان‌دهنده بازاریابی خوب و سریع توزیع‌کنندگان است.

او قیمت ارزان و در دسترس بودن را از عوامل گسترده شدن مصرف شیشه در سطح کشور عنوان کرد.

پیش از این نیز دکتر آذرخش مکری، معاون آموزشی مرکز ملی مطالعات اعتیاد با اشاره به کاهش قیمت فروش شیشه در کشور اعلام کرده بود که هم‌اکنون هر گرم شیشه در بازار به قیمت 25 هزار تومان به فروش می‌رسد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها