حادثه در جهان

قتل 17 نفر به دست تبهکاران در ونزوئلا

پایگاه پلیس: 17 نفر در آستانه سال نوی میلادی در پایتخت ونزوئلا کشته شدند. به گزارش پایگاه اینترنتی هرالد تریبیون، در آستانه سال نوی میلادی، بیش از 17 نفر از شهروندان کاراکاس به دست بزهکاران و سارقان مسلح کشته شدند.
کد خبر: ۳۰۴۲۴۰

سرقت مسلحانه از 4 بانک، چندین طلافروشی و مراکز خرید که این روزها به علت آغاز سال نو با شمار زیاد خریداران روبه‌روست فرصت مناسبی برای سارقان و بزهکاران مسلح شهر کاراکاس به منظور افزایش جنایت و سرقت‌های خشونت‌بار فرآهم آورده است. سارقان مسلح همچنین روز چهارشنبه و در آستانه مراسم سال جدید میلادی از چندین مرکز خرید دیگر سرقت کردند. در بیشتر سرقت‌ها خطر جانی در کمین مردم است و علت کشته شدن افراد در 2 روز گذشته مقاومت در برابر سارقان مسلح و اصابت گلوله بوده است.

مرد انگلیسی دختر 4 ساله‌اش را با گلوله‌ کشت

ایسنا: رسانه‌های دولتی «انگلیس» اعلام کردند: یک مرد پس از کشتن دخترش، همسر سابقش را مجروح و سپس خودکشی کرد.

پلیس انگلستان در مصاحبه با رسانه‌های دولتی این کشور عنوان کرد: این خانواده‌ در منطقه آلدر شات هانتز زندگی می‌کردند و پدر خانواده‌ به دلیل کینه شخصی نسبت به همسر سابقش، اقدام به قتل دختر و مجروح کردن زنش کرده است.

دارن رالینگز، سر‌بازرس ویژه پلیس لندن در مصاحبه با شبکه خبری بی.بی.سی، بیان کرد: این زن و مرد حدود یک ماه قبل از یکدیگر جدا شده بودند. ما احتمال می‌دهیم تنها علت وقوع حادثه، عداوت و کینه شخصی باشد.

وی خاطرنشان کرد: اندی کاپلند، 56 ساله پس از این‌که با شلیک به همسر سابقش، وی را مجروح کرد، به سمت دختر 4ساله خود نیز شلیک کرد و او را کشت. این در حالی است که وضعیت زن مجروح بشدت وخیم است و احتمال دارد به دلیل شدت خونریزی جان خود را از دست بدهد.

تیراندازی مرگبار در دیترویت آمریکا

ایسنا: رسانه‌های آمریکا از وقوع تیراندازی مرگبار در دیترویت ایالت میشیگان خبر دادند و اعلام کردند: در این حادثه 3 نفر جان خود را از دست دادند و یک نفر نیز مجروح شد. جان روچ، سخنگوی پلیس ایالتی میشیگان یادآور شد: روز گذشته در پی تیراندازی مردان مسلح به اعضای یک خانواده‌ در یکی از مناطق شرقی این ایالت، 3 نفر جان خود را از دست دادند و یک نفر دیگر نیز مجروح شد.

وی خاطرنشان کرد: جان‌باختگان حادثه تیراندازی، یک مرد 33 ساله، یک زن 35 ساله و یک شخص دیگر است. همچنین هویت هیچ‌یک از افراد مشخص نشده است.

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، حادثه تیراندازی شب گذشته در دیترویت واقع در شرق ایالت میشیگان رخ داد و فرد مجروح که یک مرد 37 ساله است تنها موفق شده با پلیس تماس بگیرد و موقعیت را گزارش دهد. همچنین وضعیت وی بسیار وخیم گزارش شده و احتمال دارد به دلیل شدت جراحات و خونر‌یزی جان خود را از دست بدهد. از طرفی پلیس و نیروهای امنیتی هنوز موفق نشدند 2 فرد ضارب را شناسایی و دستگیر کنند. تحقیق در این ارتباط ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها