حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش خبرنگار ما در اصفهان ، معاون سیاسی و امنیتی استانداری اصفهان در نشست ستاد عالی دهه فجر در استانداری افزود: باید با مطالعه عمیق ، نگاه علمی و به روز و بهره گیری از این فرصت به تبیین جایگاه و دستاوردهای انقلاب به نسل جدید کودک و نوجوان و جوان بپردازیم.
وی اظهار داشت: یکی از ابعاد جنگ روانی دشمنان بر روی جوانان است، نسلی که انقلاب و جنگ و حتی دوره دوم خرداد را ندیده و درک نکرده اند. باید از تریبون دهه فجر و از طریق رسانه ها با بصیرت و شناخت کامل از وضعیت محیطی و محاطی به رفع برخی شبهات و مسایل در جامعه بپردازیم.به عنوان مثال در حالی که نظام جمهوری اسلامی بالاترین دستاوردها را در حوزه زنان داشته امسال از محافل فمینیستی دشمن متهم به پایمال کردن حقوق زنان می شویم که باید در این ایام با تبیین جایگاه زنان در کشور این شبهه را در جهان رفع کنیم.
جعفر عسگری ، مسوول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اصفهان نیز گفت: باید با بهره برداری از نظرات کارشناسی مجموعه های مختلف و افکار و ابزار جدید به خنثی کردن توطئه های دشمن به ویژه در یوم الله 22 بهمن بپردازیم.
افزود: انقلابها در ابتدا چون دشمن به ظرفیت و توان آن خوب پی نبرده کمتر آسیب می بینند ولی گذشته زمان آسیب پذیری را بیشتر می کند.یکی از ظرفیتها مهم تجمعات مردمی است که اخیرا در سراسر کشور به ویژه اصفهان شاهد شور و حال انقلابیون بودیم.
وی با اشاره به تشکیل 25 کمیته تخصصی ستاد عالی دهه فجر استان گفت: بیش از نیمی از کمیته ها و تشکلها ساختارهای مردمی دارند.
وی از استاندار خواست تا برای تامین پشتوانه ریالی برگزاری مراسم دهه فجر تلاش ویژه ای شود.
عسگری، میزان کمک ریالی مراسم سی امین سال پیروزی انقلاب اسلامی را در دهه فجر سال گذشته در مجموع 50 میلیون تومان عنوان کرد و گفت: برگزاری برنامه های مهم و اساسی بدون پشتوانه ریالی لازم امکان پذیر نمی باشد.
وی تصریح کرد: یکی از نیازهای استان تاسیس مرکز آثار و اسناد انقلاب اسلامی با هدف جمع آوری آثار، خاطرات و وقایع پراکنده دوران پیروزی انقلاب است.
اسدپور - خبرنگار جام جم آنلاین
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....