دانشمندان دریافته‌اند که دو چاشنی زردچوبه و فلفل سیاه در پیشگیری از سرطان سینه موثر هستند.
کد خبر: ۳۰۳۹۲۰

به گزارش ایسنا، محققان دانشگاه میشیگان می‌گویند؛ افزودن زردچوبه و فلفل سیاه به غذا بیشتر از مزه‌سازی غذایی ارزشمند است؛ چون این چاشنی‌ها حاوی ترکیباتی هستند که برای سلامتی مفید است. این محققان در مرکز سرطان فراگیر دانشگاه میشیگان در مطالعات اخیر خود دریافته‌اند که ترکیبات کورکومین در زردچوبه و پیپرین در فلفل سیاه نقش مهمی در پیشگیری و حتی درمان سرطان سینه ایفا می‌کنند.

مطالعات قبلی نشان داده بود کورکومین و پیپرین ترکیباتی با خاصیت ضد سرطانی بالقوه هستند اما این تحقیق جدید که در مجله تحقیق و درمان سرطان سینه به چاپ رسیده برای اولین بار به‌طور دقیق نحوه عملکرد این دو ترکیب، چاشنی طبیعی را در پیشگیری از سرطان نشان داد.

براساس این تحقیق، کورکومین و پیپرین سلول‌های بنیادی را مورد هدف قرار می‌دهد. این عملکرد بسیار مهم است؛ چون سلول‌های بنیادی سرطانی ، تعداد اندکی از سلول‌های درون تومور هستند که رشد تومور را دامن می‌زنند. داروهای فعلی شیمی درمانی علیه این ویروس‌ها ناتوان هستند و به همین خاطر سرطان دوباره عود می‌کند و به رغم داروهای سنگین شیمی درمانی دوباره در بدن منتشر می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها