برای جذب بیشتر گردشگر

شهر مدفون هیله‌ور حفاظت شود

طبق طرح پیشنهادی مدیر هتل صخره‌ای کندوان، شهر مدفون شده «هیله ور» برای جذب بیشتر گردشگر باید خاکبرداری و حفاظت شود.
کد خبر: ۳۰۳۴۷۸

بیژن قربانی ، مدیر هتل صخره‌ای کندوان با بیان این مطلب به خبرگزاری میراث فرهنگی گفت: «در طرحی که به سازمان میراث فرهنگی و گردشگری استان آذربایجان شرقی ارائه داده‌ایم شهر مدفون شده «هیله ور» که در مجاورت روستای کندوان قرار دارد، باید خاکبرداری و برای بازدید گردشگر آماده شود در این صورت گردشگر با سفر به روستای کندوان با یک مجموعه توریستی تاریخی روبرو خواهد شد که این امر باعث افزایش جاذبه‌های گردشگری می‌شود.»
 
او همچنین افزود: «در سفر اخیر رئیس جمهور به استان آذربایجان شرقی، مصوبه‌ای به تصویب رسید که طبق آن جاده دسترسی به کندوان باید دو طرفه شود تا رفت و آمد به این روستا آسان شود و خطری مسافران را تهدید نکند. همچنین ساخت و سازهای جدیدی که در این روستا اتفاق افتاده است باید تخریب و به مالکان آن در جای دیگری خانه داده شود.»
 
قربانی اضافه کرد: «یکی دیگر از اقداماتی که با توجه به نیازهای گردشگری کندوان باید صورت گیرد، این است که تعداد شب خواب اتاق های هتل کندوان را افزایش دهیم و برای این کار باید گردشگران را در فصل زمستان نیز به این هتل جذب کنیم. روستای کندوان در فصل زمستان بسیار زیباست و منطقه حفاظت شده به شمار می رود. این روستا در زمستان نیز زیبایی‌های زیادی دارد که گردشگران می‌توانند از آن بهره ببرند.»
 
به گفته قربانی هنوز اجرای فاز دوم هتل کندوان هنوز شروع نشده است. قرار بود فاز دوم ساخت این هتل که ساخت 40 اتاق دیگر است از سال 1386 آغاز شود.هتل صخره ای کندوان در حال حاضر فقط 10 اتاق دارد.
 
روستای تاریخی کندوان سومین روستای صخره ای در جهان است. پرفسور «دیوید رول» باستان‌شناس مشهور انگلیسی در سفر به ایران و کشف نخستین مسیر پستی دنیا، قدمت کندوان در این مسیر را یکی از استنادات خود برای نظریه فرود آدم  - یکجانشینی بشر غارنشین و زندگی اجتماعی انسان‌ها - قرار داده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها