یک مسوول در سازمان بهزیستی:

فقط به بیماران ایدزی تحت پوشش خدمات می‌دهیم

گروه جامعه: مسوول کمیته کنترل ایدز سازمان بهزیستی گفت: ردیف خاصی برای ارائه خدمات به تمام بیماران ایدزی نداریم و فقط به بیمارانی که درگروه هدفمان هستند، خدمت ارائه می‌کنیم و آنها را تحت پوشش داریم. دکتر مجید رضازاده در گفتگو با مهر با اشاره به وظایف بهزیستی در ارتباط با بیماران دارای HIV مثبت افزود: بهزیستی به افرادی که جزو گروه هدفشان محسوب می‌شوند یعنی زنان سرپرست خانوار، کودکان بی‌سرپرست، سالمندان و بیماران روانی مزمن که دارای بیماری ایدز باشند، خدمات مستمر ارائه می‌کند و آنها را تحت پوشش قرار می‌دهد.
کد خبر: ۳۰۲۲۷۶

این مقام مسوول در سازمان بهزیستی تاکید کرد: ارائه خدمات به سایر بیماران ایدزی جزو وظایف سازمان بهزیستی نیست، اما به آن عده از بیمارانی که نیاز شدیدی داشته و در شرایط خاصی باشند، کمک موردی ارائه می‌کند و برنامه‌های پیشگیرانه‌ای نیز در مورد این بیماری دارد.

برنامه‌های پیشگیرانه بهزیستی شامل معتادان تزریقی، افرادی که رفتارهای پرخطر دارند و همسران آنان، کودکان خیابانی، زنان خیابانی و همچنین افرادی که دارای بیماری ایدز هستند، می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها