به گزارش خبرنگار جام جم آْنلاین،رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی امروز سه شنبه در حاشیه جلسه علنی مجلس در جمع خبرنگاران گفت: براساس بند 2 ماده 6 شرح وظایف شورای عالی آموزش و پرورش هر نظام آموزشی باید به تایید مجلس برسد تا قابلیت اجرا داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه تغییر نظام آموزشی مصوب شورای عالی آموزش و پرورش به تایید مجلس نرسیده است، گفت: در صورت اجرا، مجلس با این اقدام برخورد قانونی میکند و از ظرفیت های مجلس برای برخورد با آن استفاده خواهد شد.
نماینده مردم تهران گفت: تایید می کنیم مشکلاتی در نظام آموزشی وجود دارد و با توجه به ارتقای سطح فرهنگی و فکری نیازمند تغییر آموزشی هستیم.
وی نظام پیش دبستانی را یک ضرورت برای کودکان عنوان کرد و با اشاره به اینکه این مقطع مورد توجه قرار نگرفته، گفت: یکی از مشکلات نظام آموزشی ما مقطع پیش دانشگاهی است که نتوانسته حلقه رابط بین دبیرستان و دانشگاه باشد لذا با اشار ه به این مسائل قطعا تغییر نظام فعلی یک ضرورت است.
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی افزود: البته تغییر نظام جدید باید دقیق طراحی شده و اشکالات آن کارشناسی شود و بعد از بررسی ها به مجلس فرستاده شود تا در مورد آن تصمیم گیری شود.
عباسپور با اشاره به مشکلات زیاد آموزش و پرورش و انتخاب وزیر جدید برای وزارتخانه گفت: آقای حمیدرضا حاجی بابایی به تازگی به وزارت منصوب شده و با وجود مشکلات، تغییر نظام آموزشی مشکلات را پیچیده تر می کند.
وی تاکید کرد: البته عضو ناظر مجلس در شورای عالی آموزش و پرورش در این جلسه تذکری را ارائه کرده و به دولت اعلام کرده که چنین اقدامی قابلیت اجرا ندارد و خلاف قانون است.
امیری – خبرنگار جام جم آنلاین
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد