ایجاد رشته‌های خاص و سودآور

امکان ایجاد شعب دانشگاه‌های خارجی در داخل فراهم شد

مدیرکل دفتر گسترش وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری با اشاره به سیاست های وزارت علوم برای گسترش شعب دانشگاه های داخل در خارج از کشور و ایجاد شعب دانشگاه های معتبر خارجی در داخل کشور ، گفت: در صورتیکه فعالیت دانشگاه های خارجی در داخل از نظر علمی مفید و سودآور بوده و تنها با هدف درآمدزایی و یا مباحث سیاسی نباشد ، امکان ایجاد شعب دانشگاه های خارجی در داخل وجود دارد.
کد خبر: ۲۹۷۵۰۱

دکتر رجبعلی برزویی در گفتگو با ایسنا ، با اشاره به مجوز ارائه شده از سوی وزارت علوم به دانشگاه‌های داخلی برای ایجاد شعبات خارجی ، گفت: در این زمینه شعبه دانشگاه شهید بهشتی در دوبی و دانشگاه تربیت مدرس در سوریه فعالیت خود را آغاز کرده‌اند ، همچنین دانشگاه شهید بهشتی یک مجوز اصولی برای ایجاد شعبه در لبنان دارد که هنوز فعال نیست.

وی افزود: دانشگاه پیام نور نیز در چند کشور خارجی شعبه دارد، همچنین دانشگاه آزاد نیز مجوز فعالیت در آکسفورد و عمارت را از سوی وزارت علوم کسب کرده ولی در کشورهای دیگر نیز فعالیت دارد.

مدیرکل دفتر گسترش وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری مشکل عمده دانشگاه‌ها در ایجاد شعبه در خارج از کشور را مشکلات مادی عنوان کرد و گفت: دانشگاه‌ها اکثرا متقاضی ایجاد شعبه به خصوص در کشورهای اسلامی هستند ولی سرمایه گذاری در این زمینه نیازمند حمایت های مادی است.

دکتر برزویی در خصوص سیاست وزارت علوم جهت ایجاد شعبات دانشگاه های معتبر خارجی در داخل کشور ، گفت: توان علمی کشور به حدی رسیده است که نیازمند ایجاد ظرفیت توسط کشورهای خارجی در داخل نیست، با این حال به توسعه دوره‌های آموزشی مشترک با همکاری دانشگاه های خارجی اعتقاد داریم.

وی خاطرنشان کرد: اگر یک دانشگاه خارجی خواستار برگزاری دوره‌های تحصیلات تکمیلی مشترک و یا پروژه‌های مشترک با دانشگاههای داخل باشد و این اقدام تنها با هدف درآمدزایی و یا مباحث سیاسی نباشد، از آن استقبال می‌کنیم.

مدیر کل دفتر گسترش آموزش عالی با بیان اینکه امکان ایجاد شعب دانشگاههای معتبر خارجی در داخل فراهم شده است ، تصریح کرد: در صورتیکه فعالیت دانشگاه های خارجی در داخل در یکسری رشته‌های خاص بوده و این فعالیت‌ها برای هر دو کشور از نظر علمی سودآور و مفید باشد ، موافق این موضوع هستیم و حتی یک دانشگاه خارجی با این شرایط می‌تواند در داخل کشور شعبه داشته باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها