گروه سلامت: یک متخصص تغذیه اظهار کرد: برخی چربی‌های مواد غذایی می‌توانند باعث افزایش اشتها در افراد شوند. دکتر حمیدرضا حقیقی در گفتگو با ایسنا گفت: برخی چربی‌ها می‌توانند بر مغز اثر گذاشته و مانع از صدور فرمان چاقی شوند از جمله این نوع چربی‌ها می‌توان به اسیدهای پالمیتیک که در کره و پنیر موجود هستند، اشاره کرد.
کد خبر: ۲۹۷۳۴۴

وی افزود: به عبارت دیگر غذاهای چرب، اسیدهای چرب را به مغز می‌رسانند و به طور غیرمستقیم سبب مقاوم شدن بدن در مقابل انسولین و لیپتین و 2 هورمون مسوول کنترل وزن می‌شوند و به این ترتیب دیگر مغز برای توقف غذا خوردن فرمانی صادر نمی‌کند و فرد دچار چاقی می‌شود.

این متخصص تغذیه تصریح کرد: اسیدهای پالمتیک سبب افزایش اشتها و اسیدهای اولئیک که در روغن زیتون وجود دارند، سبب کاهش اشتها می‌شوند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها