منوچهر فضلیخانی در گفتگو با ایسنا با اعلام این خبر گفت: مقرر شده است که تسهیلات مادی دبیران شاغل در مدارس شبانهروزی راهنمایی افزایش پیدا کند که اولین اقدام در این زمینه، افزایش رقم حقالتدریس این افراد بدون تبعیض در تمامی استانهای کشور است.
وی با ارائه توضیحات بیشتر در این باره عنوان کرد: طبق دستورالعمل ابلاغی به سازمانهای آموزش و پرورش استانهای سراسر کشور، حقالتدریس دبیران شاغل در مدارس شبانهروزی راهنمایی سراسر کشور حداکثر تا 20 درصد افزایش مییابد.
مدیرکل آموزش و پرورش راهنمایی وزارت آموزش و پرورش همچنین ضمن اعلام این خبر بیان کرد: بر اساس دستورالعمل ابلاغی به سازمانهای آموزش و پرورش استانها این موضوع نیز ابلاغ شده است که حق جذب دبیران ، مربیان ، معلمان و کارمندان دفتری مدارس شبانهروزی راهنمایی سراسر کشور نیز 10 درصد افزایش پیدا کند.
فضلیخانی تصریح کرد: پیش از این درخواستهایی مبنی بر افزایش حق جذب و حقالتدریس دبیران شاغل در مدارس شبانهروزی به دست ما رسیده بود که خوشبختانه این موضوع با توجه به سختی کار شاغلان در مدارس شبانهروزی و لزوم تامین موجبات رضایت این افراد در دست اقدام است.
بر اساس اعلام آموزش و پرورش مقرر شده است که در سال تحصیلی جاری، حقالتدریس تمامی دبیران شاغل در مدارس شبانهروزی سراسر کشور افزایش پیدا کند که این اقدام با اولویت مدارس شبانهروزی راهنمایی صورت میگیرد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم