جلالی خبر داد

طرحی‌برای کاهش روابط ایران با آژانس

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از تهیه طرحی خبر داد که در آن روابط ایران با آژانس کاهش می‌یابد.
کد خبر: ۲۹۷۰۰۵

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین کاظم جلالی در حاشیه جلسه علنی امروز یکشنبه مجلس در جمع خبرنگاران در واکنش به قطعنامه‌ی شورای حکام آژانس علیه ایران افزود:این طرح پس از تدوین و تصویب در کمیسیون امنیت ملی، به صحن مجلس ارائه خواهد شد.

وی با اشاره به صدور بیانیه‌ای از سوی نمایندگان مجلس در پاسخ به قطعنامه شورای حکام آژانس گفت:در بیانیه‌ی نمایندگان مجلس که امروز صادر شد تاکید شده است که ایران در فعالیت هسته‌ای خود تغییری ایجاد نخواهد کرد و همچنین در این بیانیه از کمیسیون امنیت ملی خواسته شد تا با تدوین طرحی روابط ایران با آژانس کاهش یابد.

سخنگوی کمیسیون امینت ملی و سیاست خارجی مجلس در ادامه گفت: البرادعی 21 بار بر صلح آمیز بودن فعالیت هسته‌ای ایران تاکید داشته است.

نماینده شاهرود گفت: ایران با آژانس همکاری دارد و با توجه به اظهارات البرادی صدور این قطعنامه سیاسی است.

وی افزود: اولین گام برای تغییر در سیاستهای آمریکا کهه از سوی اوباما مطرح شد بازگشت پرونده‌ی ایران از شورای امنیت به آژانس بین‌المللی انژی اتمی است.

جلالی با اشاره به محتوای قطعنامه اخیر مبتنی بر لزوم تعلیق غنی سازی در ایرن گفت:این یک موضوع انحرافی است چون ایران بر اساس مقررات ان پی تی دارای حقوقی است و به این فعالیت ادامه می‌دهد.

وی افزود: این قطعنامه کارگشا نیست.

یوسف اسدی - خبرنگار جام جم آنلاین

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها