با تایید حکم قصاص

نفس اسیدپاش به شماره افتاد

جوانی که پس از اسیدپاشی به یک زن جوان او را به قتل رسانده بود، با تایید حکم قصاص در دیوان عالی کشور در یک قدمی مجازات مرگ قرار گرفت.
کد خبر: ۲۹۶۴۰۳

به گزارش «جام‌جم»، ساعت 22:30 شامگاه 11 اردیبهشت سال گذشته چند عابر در خیابان خوشیاران جنوبی در نزدیکی نواب با شنیدن فریادهای زن جوانی که در تاریکی مورد حمله قرار گرفته بود، سراسیمه خود را به محل رساندند و مشاهده کردند به فاصله کمی از این زن، جوانی سیاهپوش بسرعت خود را به یک موتورسوار که انتظار او را می‌کشید، رساند و سپس به اتفاق وی متواری شد.

با گزارش این حادثه به ماموران کلانتری 112 ابوسعید زن مجروح به نام سارا که با اسید مورد حمله قرار گرفته و مجروح شده بود، به بیمارستان منتقل شد؛ اما به دلیل شدت جراحات ناشی از سوختگی با اسید در بیمارستان جان خود را از دست داد.

دستور قضایی

با گزارش موضوع این جنایت به بازپرس محمدحسین شاملو، دستور قضایی در این ارتباط صادر و پرونده برای پیگیری و تحقیقات در دستور کار ماموران اداره 10 پلیس آگاهی قرار گرفت.

با آغاز تحقیق از مادر سارا وی بیان کرد، دخترم 4 سال پیش از همسر خود طلاق گرفت، در این مدت جوانی به نام رضا از او خواستگاری کرد اما دخترم به او پاسخ منفی داد. تصور می‌کنم این فرد پس از شنیدن پاسخ منفی سارا اقدام به اسیدپاشی کرده است.

به دنبال این اظهارات، بازپرس شعبه اول دادسرای جنایی دستور قضایی را برای شناسایی و بازداشت این فرد صادر کرد. با عزیمت ماموران به محل سکونت رضا (متهم تحت تعقیب)‌ مشخص شد وی در ساعات پایانی شب حادثه سراسیمه به منزل خود مراجعه و با برداشتن لباس‌هایش خانه را ترک کرده است.

با مشخص شدن موضوع و با پیگیری‌های بعدی 23 روز پس از وقوع حادثه رضا هنگامی که در نقطه صفر مرزی قصد سفر به ارمنستان را داشت، دستگیر و با انتقال به پلیس آگاهی تحقیق از وی آغاز شد.

اعتراف

متهم در تحقیقات مقدماتی گفت: 4 سال پیش وقتی با سارا (مقتول)‌ آشنا شدم متوجه شدم او از همسرش جدا شده است. تصمیم داشتم با او ازدواج کنم اما از چند ماه پیش احساس کردم رفتارهای او تغییر کرده است و دیگر حاضر به گفتگو با من نیست. متهم افزود: وقتی بی‌محلی‌هایش را دیدم تصمیم گرفتم از او انتقام بگیرم. به همین دلیل با تهیه اسید از یکی از دوستانم به نام مسعود خواستم با موتورسیکلت خود مرا به محل سکونت سارا برساند. شب حادثه هنگامی که سارا قصد داشت به خانه‌اش برود او را صدا زدم، اما او به من پرخاش کرد، من هم روی او اسید پاشیدم و چند ساعت بعد اطلاع پیدا کردم او در بیمارستان جان باخته است.

در پی این اعترافات، مسعود، راننده موتورسیکلت نیز دستگیر و پرونده پس از پایان تحقیقات با صدور قرار مجرمیت و کیفرخواست به دادگاه کیفری ارسال شد.

درخواست قصاص

گزارش حاکی است 24 مرداد پرونده جوان اسیدپاش در شعبه 74 کیفری استان تهران به ریاست قاضی تردست مورد رسیدگی قرار گرفت و مادر سارا برای متهم درخواست قصاص کرد.

پس از دفاعیات متهم و وکیل‌مدافع وی و ارسال نظریه پزشکی قانونی مبنی بر مرگ سارا به دلیل سوختگی ناشی از اسید، رضا به قصاص و همدست وی مسعود نیز به 5 سال زندان محکوم شد.

با ارسال این پرونده به دیوان‌عالی کشور، حکم صادره از سوی 5 قاضی شعبه 74 دادگاه کیفری استان تهران به تایید رسیده و با ارسال آن به شعبه اجرای احکام دادسرای جنایی، نفس‌های خواستگار اسیدپاش برای مجازات مرگ به شماره افتاد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها