یادداشت تفاهم جدید برای انتقال گاز ایران به هند

گروه اقتصاد: مدیرعامل شرکت ملی صادرات گاز ایران از امضای یادداشت تفاهم میان ایران و یک شرکت نفتی آسیایی به منظور ساخت خط لوله انتقال گاز بلوک فارسی به هند خبر داد. این در حالی است که هند قبلا با وقت‌کشی از حضور در خط لوله صلح خودداری کرده بود.
کد خبر: ۲۹۵۷۷۱

سیدرضا کسایی‌زاده در مصاحبه با واحد مرکزی خبر،‌ به نام این شرکت آسیایی اشاره‌ای نکرد و گفت: هم‌اکنون برای انتقال گاز میدان «فرزادB بلوک فارسی» مذاکرات با این شرکت ادامه دارد.

وی افزود: این شرکت آسیایی اعلام کرده است که با بهره‌گیری از فناوری جدید و با هزینه‌ای بسیار پایین، امکان ساخت خط لوله زیردریایی از مسیرهای بندرعباس، هرمزگان یا چابهار به دریای عمان وجود دارد. مدیرعامل شرکت ملی صادرات گاز ایران گفت: خریدار گاز میدان «فرزادB» براحتی می‌تواند از طریق دریا، گاز را به هر کشوری که می‌خواهد انتقال دهد، اما ملاک و مهم برای ایران این است که گاز را در مرز خودمان می‌فروشیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها