براده‌ها

مهدی سحابی چهارشنبه به ایران می‌آید تا آرام بگیرد

ایسنا: مراسم تشییع و خاکسپاری مهدی سحابی چهارشنبه (27 آبان‌ماه) در تهران برگزار می‌شود. پیکر این مترجم، نقاش، مجسمه‌ساز و داستان‌نویس که 18 آبان‌ماه در پاریس از دنیا رفت، چهارشنبه به ایران منتقل می‌شود و ساعت 30/10 صبح همان روز از مقابل منزلش واقع در خیابان ستارخان، خیابان پاتریس، بولوار سروناز به بهشت زهرا(س) تشییع و به خاک سپرده خواهد شد.
کد خبر: ۲۹۴۴۴۵

احمد بیگدلی با «گنجشک‌ها در حیاط»

ایسنا: احمد بیگدلی در حال نوشتن رمان «گنجشک‌ها در حیاط» است که به گفته‌ او، بر اساس یک افسانه قومی و با ساختاری جدید نوشته می‌شود. بیگدلی در این رمان برای هر مطلبی که بیان می‌کند، یک قطعه عکس در کنار آن می‌گذارد تا خواننده همان‌طور که داستان را می‌خواند، تصاویرش را هم ببینند.

معرفی داوران بخش صحنه‌ای تئاتر بانوان

جام‌جم: هشتمین جشنواره سراسری تئاتر بانوان روز پنجشنبه 28 آبان به مناسبت سالروز ازدواج حضرت علی(ع) و بزرگ بانوی اسلام حضرت فاطمه زهرا(س) در مجموعه فرهنگی شهید سلیمانی افتتاح می‌شود.

بهروز غریب‌پور، سعید کشن‌فلاح، منیژه محامدی، آزیتا حاجیان و فرزانه نشاط‌خواه 19 نمایش بخش صحنه‌ای این جشنواره را داوری می‌کنند. این جشنواره تا 7 آذر در فرهنگسراها، بوستان‌ها و سالن‌های نمایشی شهر تهران برگزار می‌شود.

نقد «دا» در دانشگاه تهران

جام‌جم:‌ کتاب «دا» محصول دفتر ادبیات مقاومت و پایداری حوزه هنری با حضور رضا رئیسی، از نویسندگان حوزه دفاع مقدس، سه شنبه 26 آبان در دانشگاه تهران نقد و بررسی می‌شود.

رضا رئیسی، نویسنده دو کتاب « خبرنگار جنگی » و « اسیر 0339» که در حوزه خاطرات زنان از دفاع مقدس به نگارش درآمده است درنشستی دانشجویی در دانشکده پیراپزشکی دانشگاه تهران، به نقد و بررسی کتاب « دا» می‌پردازد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها