سرهنگ زنده شو فرمانده انتظامی شهرستان پاکدشت در این خصوص گفت : پس از تحقیقات به عمل آمده توسط ماموران انتظامی مشخص گردید فردی به هویت «بمان – م» به دلیل مسایل کارگری و مالی با شاکیان پرونده اختلاف داشته است که در این خصوص فرد نامبرده دستگیر و جهت تحقیقات در اختیار ماموران قرار می گیرد.
وی افزود: طی بازجویی به عمل آمده از متهم و فرزندانش معلوم گردید شخصی سابقه دار به هویت «محسن – س» در حصار کلک در مسیر تردد شاکیان که به سمت منزلشان در حرکت بودند با صورت بسته سوار بر موتور سیکلتی به طرف آن ها اسید پاشیده و متواری شده است.
زنده شو اظهار داشت: با سر نخ های به دست آمده و تحقیقات تکمیلی مشخص شد متهم به علت اختلاف با شاکیان فرد مذکور «محسن – س» را اجیر کرده تا با مبلغ پیشنهادی با اسلحه یا اسید اقدام به کشتن آن ها کند.
سرهنگ زنده شو تصریح کرد: بر این اساس متهمان در حال حاضر به همراه پرونده جهت روشن شدن موضوع تحویل مراجع قضایی شده اند
پاکدشت – خبرنگار جام جم
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم