مدودف:

روسیه باید به قدرت جهانی تبدیل شود

دیمیتری مدودف رییس جمهور روسیه امروز پنجشنبه در سخنرانی در نشست مشترک اعضای هیئت دولت و نمایندگان مجالس دوما و شورای فدراسیون روسیه در کاخ کرملین گفت: روسیه باید بر اساس ساختارهای جدید، به قدرت جهانی تبدیل شود.
کد خبر: ۲۹۳۲۹۶

به گزارش ایرنا از مسکو، مدودیف در جمع بیش از یکهزار و 500 تن از سران، مقام ها ، شخصیت های سیاسی و اقتصادی، مذهبی و اجتماعی کشورش در کرملین گفت: روسیه ممکن نیست تا ابد از دستاوردها و میراث گذشته استفاده کند و باید زمینه های جدید برای مبدل شدن این کشور به قدرت جهانی بوجود آید.

رئیس جمهور روسیه گفت: روسیه نمی تواند برای همیشه به استخراج نفت و گاز ادامه داده و به سلاح هسته ای اتکا کند که از سوی کارشناسان دوران شوروی برای روسیه جدید به ارث گذاشته شده است.
مدودیف گفت: روسیه با وجود برخورداری از ظرفیت ها و امکانات فراوان، نتوانست از عهده رفابت جهانی بر آید.

وی گفت: بجای اقتصاد برپایه مواد خام باید قدرت فناوری های پیشرفته شکل گیرد و در این محیط افراد مستعد و با مسئولیت مشغول بکار شوند.

مدودف افزود: به جای سیاست خرافاتی و کهنه گذشته، باید سیاست دور اندیشانه با استفاده از نسل تحصیلکرد طراحی و اجرا شود.

وی مبارزه با فساد و اختلاس را از دیگر برنامه های کاری مورد نیاز در روسیه خواند و گفت: تلاش خواهیم کرد تا کشور را به پیشرفت مدرن ارتقا دهیم.

رئیس جمهور روسیه گفت: در دوره بحران جهانی لزوم انجام تغییرات ضروری و آشکار شده و دولت خود را متعهد به انجام اقدامات زیربنایی و موثر در امور اجتماعی، افزایش رفاه زندگی و بهبود وضعیت اقتصادی در جامعه روسیه می داند.

مدودف ادامه بقا در جهان کنونی را گرایش به سوی اختراعات، نوآوری ها و تشویق استعداد ها و نیز پرورش جوانان متعهد و علاقمند به پیشرفت و سازندگی دانست و گفت: بالا بودن قیمت نفت، باعث تاخیر در انجام اصلاحات در برنامه های روسیه شد و در مقطع کنونی توقف در این زمینه به زیان روسیه خواهد بود.

رئیس جمهور روسیه در ادامه سخنانش لزوم رسیدگی به وضعیت بهداشت و سلامت مردم روسیه را مورد توجه قرار داد و گفت: تلاش خواهیم کرد تا 50 درصد داروهای مورد نیاز و 50 درصد داروهای بسیار مهم و حیاتی برخی از بیماری ها در داخل روسیه تولید شوند و مردم از داروهای تقلبی وارداتی در امان باشند.

وی صرفه جویی در مصرف انرژی را برای روسیه ضروری دانست و افزود: مصرف بی رویه انرژی به زیان نسل های آینده خواهد بود و دولت در این راه اقدامات لازم را برای جلوگیری از اسراف و نیز مقابله با آلودگی محیط زیست ادامه می دهد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها