جنگ صدرنشینی جام آزادگان در بندرعباس و تبریز

گروه ورزش: در هفته پنجم رقابت‌های لیگ دسته اول فوتبال کشور (جام آزادگان) تیم‌های صدرنشین دو گروه طی امروز و فردا رودرروی هم قرار می‌گیرند.
کد خبر: ۲۹۲۲۶۰

در حساس‌ترین دیدار هفته پنجم از گروه دوم، امروز آلومینیوم هرمزگان در شرایطی پذیرای داماش گیلان است که تنها به دلیل تفاضل 2 گل، پایین‌تر از صدرنشین قرار دارد، این تیم هرمزگانی که هفته گذشته به یک پیروزی شیرین مقابل شیرین‌فراز کرمانشاه دست یافت امروز با انگیزه‌ای مضاعف و دلخوش به حمایت تماشاگرانش قصد دارد شاگردان فیروز کریمی را از صدر به زیر بکشد و یکه و تنها به صدر جدول تکیه بزند. فیروز کریمی هم این بازی را فرصتی می‌داند تا بتدریج فاصله خود را با رقیبانش بیشتر کند.

از سوی دیگر نفت تهران هم که 10 امتیازی است و هفته گذشته یک بر صفر پتروشیمی تبریز را پشت سر گذاشت، در سیرجان با این امید به مصاف گل‌گهر این شهر می‌رود که دیدار صدرنشینان برنده‌ای نداشته باشد تا خود با برتری بر گل‌گهر صدرنشین شود.

در دیگر دیدارهای این گروه فولادنوین اهواز پذیرای شیرین‌فراز کرمانشاه است، مس سرچشمه رو در روی نساجی مازندران می‌ایستد، مهرکام پارس میزبان شن‌سای اراک است، کوثر لرستان در خانه به مصاف گسترش فولادگستر تبریز می‌رود و پتروشیمی تبریز میزبان برق شیراز است.

همچنین فردا هفته پنجم رقابت‌های گروه اول برگزار می‌شود؛ جایی که شهرداری تبریز و شهرداری بندرعباس در تبریز به مصاف هم می‌روند . نفت آبادان نیز در دیدار حساس با تیم چهارم جدول یعنی ایرانجوان بوشهر بازی دارد.

در دیگر دیدارهای این گروه فردا همچنین مس رفسنجان با اتکای گلستان، سپاهان نوین با شاهین اهواز، کاوه تهران با شموشک نوشهر و پیام خراسان با داماش لرستان به صورت همزمان از ساعت 30/14 رو در روی هم قرار می‌گیرند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها