مشهد امشب پایتخت معنوی ایران است

نمایندگان 5 قاره؛ مهمان جشن بزرگ رضوی

گروه فرهنگ و هنر - سینا علی محمدی : همزمان با فرا رسیدن شب میلاد امام رضا (ع) امشب مشهد مقدس به عنوان پایتخت معنوی ایران حال و هوای دیگری دارد. مردم سرزمین خراسان و مهمانان بارگاه رضوی به نمایندگی از تمام شیعیان جهان بر گرداگرد حرم مطهر ثامن الحجج حلقه می‌زنند و جشن بزرگ رضوی را همراه با ویژه برنامه‌های متعدد فرهنگی ، هنری و مذهبی برپا می‌کنند.
کد خبر: ۲۹۰۶۰۱

امشب با حضور رئیس جمهور، اعضای هیات دولت و 60 نماینده مجلس شورای اسلامی‌و 44 مهمان بین‌المللی از 20 کشور جهان آیین پایانی هفتمین جشنواره بین‌المللی فرهنگی هنری امام رضا (ع) در تالار صبای مرکز صدا و سیمای خراسان رضوی برگزار می‌شود.

این جشنواره‌ به مدت 10 روز و در سالروز میلاد کریمه اهل بیت حضرت معصومه (س) در قم گشایش یافت و پس از عبور از 30 استان کشور و برپایی ویژه برنامه‌های متعدد در20 کشور جهان در ایستگاه پایانی به مشهد مقدس رسیده است.

سید جواد جعفری، مدیر کل ارشاد خراسان رضوی و دبیر این همایش بزرگ در ارتباط با مراسم پایانی به «جام‌جم» گفت : سخنرانی دکتر محمود احمدی‌نژاد به همراه سخنرانی دکتر سید محمد حسینی و تقدیر از 8 خادم برگزیده از داخل و خارج کشور از مهم‌ترین برنامه‌های مراسم اختتامیه جشنواره فرهنگی هنری امام رضا (ع) است.

به گفته جعفری، ویژگی جشنواره هفتم برپایی آن در تمام استان‌های کشور و 5 قاره جهان بود و در داخل کشور همراه با «جاده ولایت» که مسیر ورودی آن حضرت از مرز شلمچه تا اقلید فارس و ابرکوه یزد و نیشابور و مشهد مقدس را در بر می‌گرفت، جشن‌ها و آیین‌های رضوی برپا شد.

وی همچنین به ویژه برنامه بزرگداشت احمد ابن موسی (شاهچراغ) اشاره کرد که برای نخستین بار در شیراز برگزار شد و در حاشیه آن نیز کتابخانه بزرگ آیینی و رضوی در شیراز گشایش یافت.

اما مهم‌ترین ویژگی جشنواره بزرگ امام رضا(ع) به عنوان جشنواره‌ای که ریشه در عشق و ارادت مردم دارد، حمایت گسترده مردمی ‌بود به‌گونه‌ای که در طول یک دهه برپایی آن و با مشارکت کانون‌های فرهنگی مساجد کشور بیش از 6000 جشن رضوی برپا شد که اوج آن را امروز و فردا در مشهد مقدس شاهد خواهیم بود.

امروز همچنین در حاشیه مراسم پایانی جشنواره قرار است 2 نمایشگاه بزرگ فرهنگ رضوی و آثار تجسمی ‌مرتبط با بارگاه ملکوتی امام هشتم برپا شود.

از سوی دیگر به گفته مدیر کتابخانه آستان قدس رضوی، نمایشگاهی با عنوان «خورشید مهربانی» شامل گنجینه‌ای از کتاب‌های خطی، چاپ سنگی و لوح فشرده به زبان‌های مختلف و با موضوع امام رضا(ع) در کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی برگزار می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها