رضایی: نخبگان سیاسی آرامش جامعه را حفظ کنند

گروه سیاسی: دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: نخبگان سیاسی وظیفه دارند حقوق خود و هوادارانشان را به نحوی پیگیری کنند که موجب ناامنی در کشور نشود و آرامش را در کشور به عنوان یک ضرورت اولیه برای زندگی جامعه حفظ کنند.
کد خبر: ۲۹۰۱۱۴

به گزارش واحد مرکزی خبر، محسن رضایی در حاشیه مراسم بزرگداشت شهدای حادثه تروریستی سیستان و بلوچستان در جمع خبرنگاران درباره وظیفه احزاب و گروه‌ها برای ایجاد امنیت پایدار در کشور افزود: ایران چون در چهارراه منافع قدرت‌های بین‌المللی و منطقه قرار دارد، همیشه در معرض چالش و تهدید بوده است و خواهد بود.

وی گفت: یکی از شرایط زندگی در منطقه ایران این است که همه مساله امنیت را جزو وظیفه خودشان بدانند و تلاش کنند در این منطقه امنیت حفظ شود.

نامزد دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: قدرت‌های بین‌المللی و کشورهایی که در پی منافع استعماری هستند، منافعشان از ایران می‌گذرد؛ بنابراین همواره تلاش می‌کنند دستی در این منطقه داشته باشند.

رضایی یادآور شد: ما باید تامین امنیت را جزو وظیفه خود بدانیم و همه آحاد مردم، فعالان سیاسی و دولتمردان هم باید این موضوع را جدی بگیرند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها