در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
علی اصغر سلطانیه شامگاه جمعه در گفت وگو با ایرنا افزود: ما با نگاهی مثبت وارد مذاکرات در نشست سه روزه وین شده و پیشنهادات سازنده و دقیقی را برای اجرای موفق پروژه با همکاری کشورهای ذی ربط با آژانس ارائه کردیم و منتظر پاسخ آنها به پیشنهادات خود هستیم.
وی تصریح کرد: این پروژه فرصتی را فراهم می آورد که طرفهای درگیر حسن نظر خود را نشان داده و اعتماد ملت شریف ایران را جلب کنند.
سلطانیه گفت: ارزیابی کلی ما نسبت به نشست سه روزه هفته گذشته در وین، مثبت و سازنده است.
وی خاطرنشان ساخت: آژانس بالاخره در مسیر واقعی خود قرار گرفته و مطابق اساسنامه، نقش تسهیل کننده همکاری میان کشورها را برای استفاده صلح آمیز از انرژی اتمی ایفا می کند و ما این رویداد را به فال نیک می گیریم .
نماینده ایران در آژانس تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران اکنون در حال بررسی دقیق ابعاد مختلف متن موافقتنامه پیشنهادی در مورد تامین سوخت راکتور تحقیقاتی تهران است و پس از ارزیابی نهایی، نتیجه را هفته آینده هنگام بازگشت به وین به اطلاع آقای البرادعی مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی خواهیم رساند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: