ارسباران در آستانه شکوفایی است

کلیبر - خبرنگار جام‌جم: رئیس مجمع نمایندگان آذربایجان‌شرقی گفت: منطقه ارسباران یکی از مناطق 20 گانه معدنی ایران است که بیش از 40‌درصد ذخایر مس کشور در این منطقه شناسایی شده است. مسعودی ریحان در همایش توسعه ارسباران با بیان این‌که عدم برنامه‌ریزی مناسب برای بهره‌برداری از معادن منطقه موجب شده استفاده بهینه‌ای از این ذخایر صورت نگیرد گفت: برگزاری این همایش، فرصتی مناسب برای شناساندن قابلیت‌های منطقه ارسباران است.وی افزود: این منطقه در بخش‌های مختلف کشاورزی، معدنی و گردشگری مستعد است، لذا اطلاع‌رسانی مناسب از قابلیت‌های بالقوه این منطقه بسیار ضروری است.
کد خبر: ۲۸۸۶۴۴

نماینده مردم اهر و هریس در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: وجود معادن سونگون، مزرعه، سوناجیل و ده‌ها معدن دیگر توجه ویژه مسوولان استانی و کشوری را می‌طلبد که با برنامه‌ریزی لازم و جذب سرمایه‌گذاران برای ایجاد صنایع وابسته به مس و صنایع پایین دستی اقدامات جدی صورت دهند.

رئیس دومین همایش توسعه ارسباران اظهار کرد: وجود بیش از چهار میلیون واحد دامی و تولید سالانه بیش از 200 هزار تن میوه‌های سر درختی، می‌طلبد تا برای ایجاد کشتارگاه‌های صنعتی، صنایع فرآورده‌های لبنی و گوشتی و صنایع تبدیلی میوه و کنسانتره در منطقه بیشتر تلاش شود.

مسعودی‌ریحان افزود: جاذبه‌های بکر گردشگری، جنگل‌ها، آثار تاریخی و باستانی آداب و سنن عشایری، مناطق ییلاق و قشلاق، صنایع دستی از جمله ورنی، جاجیم و سایر صنایع دست‌دوز عشایری و روستایی از جاذبه‌های مهم برای توسعه صنعت گردشگری در منطقه است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها