jamejamonline
دانش عمومی کد خبر: ۲۸۷۵۳۵ ۲۶ مهر ۱۳۸۸  |  ۰۹:۳۰

متخصصان تغذیه تاکید کردند مصرف گوشت قرمز و شیرغنی شده خطر بروز کم خونی را در کودکان کاهش می‌دهد.

به گزارش ایسنا، ‌به گفته پژوهشگران افزایش مقدار گوشت قرمز و شیر غنی شده در رژیم غذایی کودکان خردسال شیوه‌ای مناسب برای مقابله با کاهش میزان آهن در خون آنهاست.

بررسی‌ها نشان می‌دهد که این مشکل به طور معمول از هر 3 کودک یک نفر را درگیر می‌کند.

به گفته متخصصان تغذیه اطفال ، افزایش مقدار آهن در رژیم غذایی نوزادان و کودکان خردسال ضروری است چون بویژه در 2 سالگی این کمبود می‌تواند سبب بروز کم خونی و فقر آهن شود.

تحقیقات نشان می‌دهد که اگر کم خونی در این سن به اندازه کافی شدید باشد، می‌تواند رشد مغز را به تاخیر بیندازد و حتی باعث بروز مشکلات رفتاری و نارسایی در عملکردهای ذهنی شود.

گفتنی است، تاکنون تحقیقات قابل توجهی در زمینه تغذیه کودکان خردسال و سطح آهن در بدن آنها انجام نشده است اما این بار «آن لوئیز هیت» متخصص تغذیه و «اوا سزیم مک گای» در دانشگاه اوتاگوی نیوزلند بررسی کردند که چگونه راهکارهایی مثل افزایش گوشت قرمز و شیر غنی شده به رژیم غذایی می‌تواند برای مقابله با این مشکل مفید باشد. آنها دریافتند با این دو ماده غذایی می‌توان از بروز کم خونی به طور کامل جلوگیری کرد.

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل: