سخنگوی وزارت رفاه اعلام کرد:

بیش از 20 هزار کودک بی سرپرست تحت پوشش بهزیستی

سخنگوی وزارت رفاه و تامین اجتماعی تعداد کودکان بی سرپرست تحت پوشش سازمان بهزیستی را تا پایان سال 87 بیش از 20 هزار نفر اعلام کرد.
کد خبر: ۲۸۷۳۴۰

به گزارش ایرنا ، محسن احمدی تعداد کل کودکان بی‌سرپرست تحت پوشش سازمان بهزیستی تا پایان سال 87 را 20 هزار و 128 نفر خواند و گفت: کودکان دختر بی‌سرپرست تحت پوشش در مراکز دولتی در سال گذشته 1852 و پسران 1865 نفر بوده است. کودکان دختر بی‌سرپرست تحت پوشش در مراکز غیردولتی در سال 87 حدود 2816 و پسران 2933 نفر هستند.

سخنگوی وزارت رفاه و تامین اجتماعی با اشاره به کودکان بی‌سرپرست تحت پوشش خانواده‌های جایگزین در سال 87 اظهار داشت: تعداد دختران 5298 و پسران 5364 نفر بوده است.

احمدی در ادامه تعداد کودکان دختر بی‌سرپرست ترخیص شده از مراکز دولتی را در سال 87 حدود 655 و پسران را 664 نفر خواند و خاطرنشان کرد: کودکان دختر بی‌سرپرست ترخیص شده از مراکز غیردولتی 576 نفر و کودکان پسر بی‌سرپرست ترخیص شده از مراکز غیردولتی در سال گذشته 509 نفر هستند.

به گفته وی، در سال 87 تعداد مراکز دولتی نگهداری کودکان بی‌سرپرست دولتی 125 مرکز و تعداد مراکز غیردولتی کودکان بی‌سرپرست غیردولتی 351 مرکز بوده است.

احمدی تاکید کرد: گروه‌های همیار فرزندان ترخیص شده در سال گذشته، 36 گروه بوده و اعضای گروه همیار فرزندان ترخیص شده 255 نفر بوده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها