سه سرباز امریکایی در افغانستان مجروح شدند

جام جم آنلاین - ارتش امریکا با صدور بیانیه ای اعلام کرد: 3 سرباز امریکایی صبح روز یکشنبه 31 اوت در جریان یک درگیری در جنوب شرقی افغانستان زخمی شدند.
کد خبر: ۲۸۳۷۵
به گزارش شبکه تلویزیونی TV5 فرانسه ، مقامات ارتش امریکا با صدور بیانیه ای از پایگاه بگرام اعلام کردند: در یک درگیری در شکین در ولایت پکتیا در 220 کیلومتری جنوب کابل 3 سرباز امریکایی زخمی شدند.
همچنین ، نور رحمان سخنگوی والی زابل اعلام کرد: 10 نفر از اعضای طالبان شنبه شب 30 اوت و 3 نفر دیگر در بامداد روز یکشنبه در بخش دایی چوپان ولایت زابل به قتل رسیدند.
در جریان یک هفته درگیری ارتش افغان با نیروهای طالبان در کوهستان های ولایات زابل و اورازگان تاکنون 85 نفر از اعضای طالبان کشته شده اند.
در این درگیری ارتش افغانستان از حمایت واحدهای امریکایی و جنگنده های نیروی هوایی امریکا برخوردار است .

ادامه عملیات ضد طالبان در جنوب شرق افغانستان
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها