رئیس قوه قضاییه:

دادستانی برای دریافت معوقه های بانکی اقدام کند

گروه سیاسی: رئیس قوه قضاییه یکی از مهم‌ترین مصادیق مبارزه با مفاسد اقتصادی را معوقه‌‌های بانکی دانست و گفت: دستگاه قضایی مصمم به برخورد با مفاسد اقتصادی است.
کد خبر: ۲۸۳۷۴۹

به گزارش واحد مرکزی خبر، آیت‌الله لاریجانی در جلسه مسوولان عالی قضایی گفت: متاسفانه بسیاری از بانک‌های دولتی وام‌های کلان به اشخاص مختلف داده‌اند و بعضا در جامعه این‌گونه احساس می‌شود که اراده و تصمیمی برای پیگیری معوقه‌های وام‌های کلان وجود ندارد، در حالی‌که این بانک‌ها با سرمایه و پول مردم اداره می‌شود و بی‌انصافی است که عده‌ای براحتی وام‌های کلان بگیرند و مسوولان بانک‌ها نیز پیگیر دریافت معوقه‌های آنان نباشند. آیت‌الله لاریجانی تاکید کرد: دادستانی کل کشور باید در این زمینه وارد عمل شود و اگر این مساله نیاز به قانون جدید و اصلاح قوانین دارد، باید راهکارهای عملی آن جستجو شود.

آیت‌الله صادق آملی لاریجانی با تاکید بر این که دستگاه قضایی باید در تحقق عدالت پیشرو باشد و با اشاره به ابعاد مختلف فرمان رهبری در این خصوص در سال 1380 جدی گرفتن بیش از پیش مبارزه با مفاسد اقتصادی و افزایش خروجی دستگاه قضایی در این زمینه را یکی از جلوه‌های تحقق عدالت برشمرد و افزود: دستگاه قضایی مکلف است برای اجرای عدالت کمر همت ببندد و بدون ملاحظه هیچ کسی، حتی نسبت به خودش در اجرای عدالت و مبارزه با فساد مصمم و قاطع عمل کند.

وی تاکید کرد: همه باید این مساله را قبول کنیم که هیچ کسی به خاطر انتساب خاص، نمی‌تواند مدعی وجود حریم و در نتیجه معاف از بررسی و تحقق عدالت باشد و دستگاه قضایی موظف است تمام موارد و پرونده‌هایی را که تاکنون به هر دلیل راکد مانده است، پیگیری کند و نتیجه آن را به اطلاع عموم مردم برساند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها