در برزیل رخ داد

15 کشته در انفجاریک اسلحه فروشی

مقامات پلیس برزیل از کشته شدن سه نفر و مجروح شدن 15 نفر دیگر در پی انفجار در یکی از فروشگاه‌های مهمات و اسلحه در این کشور خبر دادند.
کد خبر: ۲۸۲۴۴۷

به گزارش سرویس «حوادث» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، «مارکو آنتونیو باربوسا» سخنگوی دپارتمان مرکزی آتش‌نشانی برزیل در رابطه با این حادثه گفت: روز گذشته در پی انفجار در یکی از فروشگاه‌های مهمات و اسلحه در «سائو پائولو» واقع در جنوب شرق کشور، ساختمان‌های همجوار به دلیل موج انفجار تخریب شدند که در این حادثه سه نفر جان خود را از دست دادند و 15 نفر نیز مجروح شدند.

وی به خبرگزاری آسوشیتدپرس خاطر نشان کرد: 100 مامور آتش‌نشانی در محل حضور یافتند تا به اطفای حریق و امداد‌رسانی و بیرون کشیدن مجروحان و قربانیان این انفجار بپردازد.

به گزارش ایسنا، بر اساس گزارش کارشناسان آتش‌نشانی مرکزی برزیل، این موضوع مشخص شد که این مغازه به طور غیر‌قانونی اقدام به ساخت مهمات و اسلحه می‌کرده است و به احتمال زیاد جرقه‌ای باعث شده تا این انفجار رخ دهد. با این حال تحقیقات در رابطه با چگونگی وقوع این انفجار توسط کارشناسان پلیس و آتش‌نشانی برزیل ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها