حادثه در جهان

حمله نوجوان آلمانی به 9 همکلاسی

ایسنا: رسانه‌ دولتی آلمان اعلام کرد: روز پنجشنبه یک پسر 18 ساله با حمله به مدرسه محل تحصیلش باعث مجروح شدن 9 دانش‌آموز شد، اما در نهایت مورد اصابت گلوله پلیس قرار گرفت و بشدت مجروح شد. گادران لن برگر، یکی از مقامات ارشد پلیس جنایی آلمان در مصاحبه‌ با خبرگزاری آسوشیتدپرس تصریح کرد: روز پنجشنبه حوالی ظهر یک پسر 18 ساله با حمله به مدرسه محل تحصیلش 9 نفر از همکلاسی‌هایش را بشدت مجروح کرد.
کد خبر: ۲۸۲۳۰۵

وی اضافه کرد: این حمله مسلحانه و انتقامجویانه با دخالت پلیس و شلیک ماموران به نوجوان 18 ساله خاتمه یافت. البته به دلیل این که 6 گلوله به قسمت‌های بالایی بدن این نوجوان اصابت کرده بود، وی تا دیروز در کما بود و امروز صبح از وضعیت بیهوشی خارج شد.

در گزارش کارشناسان و بازرسان پلیس آلمان این موضوع ذکر شده که پسر نوجوان با استفاده از تبر و چندین قبضه چاقو به سوی همکلاسی‌هایش حمله کرده و تنها راه ماموران این بوده که به سوی وی شلیک کنند. گفته می‌شود، حادثه در مدرسه‌ای در منطقه آنسباخ ماواریا روی داد. تحقیقات تکمیلی در ارتباط با این حادثه از سوی کارشناسان پلیس فدرال آلمان ادامه دارد.

قتل بیماران با هروئین

ایسنا: مقامات پلیس فدرال آلمان اعلام کردند: ماموران پلیس 3 پزشک متخلف در یکی از مراکز روانپزشکی را که برای کمک به 4 بیمار، آنها را با اکستازی و هروئین کشته بودند، دستگیر کردند.

رئیس پلیس فدرال آلمان در مصاحبه‌ای با خبرگزاری آسوشیتدپرس خاطرنشان کرد: 3 پزشک که در یک مرکز روانپزشکی در برلین 4 بیمار را با استفاده از قرص‌های اکستازی و تزریق هروئین کشته بودند، توسط پلیس آلمان دستگیر شدند.

وی خاطرنشان کرد: این 3 پزشک متخلف در بازجویی‌های خود اعلام کردند که این چهار نفر همراه با دیگر بیماران در کلاس‌ها و جلسات گروه‌درمانی شرکت می‌کردند،‌ اما به دلیل این که در وضعیت رفتاری آنها تغییری ایجاد نشد و برای این‌که این افراد از رنج روحی و فشارهای روانی نجات پیدا کنند، با تزریق هروئین و خوراندن اکستازی که در شربت و یا نوشیدنی آنها حل شده بود، این چهار نفر را کشتند.

خردسال‌ترین مجرم تاریخ انگلیس

ایسنا: رسانه‌های دولتی انگلیس از دستگیری یک پسر‌بچه3 ساله توسط پلیس این کشور خبر داده و اعلام کردند: این کودک خردسال به اتهام تجاوز جنسی، سرقت و تخریب اموال دیگران بازداشت شده است. کریس گری‌لینگ، یکی از نمایندگان حزب مخالف دولت، در مصاحبه‌ای با شبکه خبری بی.‌بی.‌سی، تصریح کرد: این پسر‌بچه 3 ساله توسط پلیس انگلیس و به اتهام تجاوز، سرقت از فروشگاه‌های مختلف در شهر محل سکونتش و تخریب اموال همسایگان خود دستگیر شد. وی ادامه داد: بر اساس اعلام کارشناسان و بازرسان پلیس انگلیس، این پسر‌بچه خردسال‌ترین مجرم در طول تاریخ انگلستان به شمار می‌رود. از طرفی در گزارش پلیس انگلیس آمده است که این پسر‌بچه در بازجویی‌هایش به ماموران گفته بود که تنها برای شوخی و خنده اقدام به انجام این کارها کرده است. کودکان زیر 8 سال در «اسکاتلند» و زیر 10 سال در «ولز» اگر مرتکب جرمی شوند، نباید بازداشت و بازجویی شوند، اما براساس گزارش نمایندگان حزب مخالف دولت، این پرونده‌ با دیگر پرونده‌ها متفاوت است و باید در مورد آن تامل شود.

بر اساس آمارهای موجود طی 3 سال گذشته بیش از 6000 تخلف اجتماعی تنها توسط کودکان زیر 10 سال در سراسر انگلیس انجام شده است. به گونه‌ای که یک پسر‌بچه 9 ساله به اتهام تجاوز به یک دختر خردسال و دو کودک 8 ساله به اتهام درگیری با سلاح سرد و مجروح کردن 3 نفر دیگر توسط پلیس دستگیر شدند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها