نخجوانی رئیس جدید سازمان هواپیمایی کشوری شد

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری از انتصاب رضا نخجوانی به عنوان رئیس جدید این سازمان خبر داد.
کد خبر: ۲۸۲۲۶۸

 

 

رضا جعفر زاده در گفتگو با مهر از انتصاب رضا نخجوانی به عنوان رئیس جدید سازمان هواپیمایی کشوری خبر داد و گفت: پیش از این محمد علی ایلخانی عهده دار مدیریت  این سمت بوده است.

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری اظهار داشت: جلسه تودیع و معارفه نخجوانی و ایلخانی روز شنبه هفته آینده در محل مدیریت دانش بسیج سازمان هواپیمایی کشوری و شرکت فرودگاههای کشور برگزار می شود.

جعفرزاده ضمن بیان حضور نمایندگان رسانه ها در مراسم تودیع و معارفه، تصریح کرد: کاپیتان نخجوانی دارای مدارک کارشناسی حقوق قضا، کارشناسی ارشد حقوق بین الملل و همچنین دارای تجربیات پژوهشی در زمینه حقوق و تکنولوژی است.

وی همچنین فعالیت نخجوانی در سازمان خدمات هلیکوپتری، شرکت هواپیمایی نفت و آسمان را از دیگر سوابق مدیریتی وی ذکر کرد و افزود: نخجوانی در آخرین سمت خود مدیریت شرکت هواپیمایی کیش را بر عهده داشته است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها