به گزارش جام جم آنلاین طرح تعیین تکلیف استخدامی معلمین حقالتدریسی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی و نحوه اجرای قانون پذیرش دانشجو در دانشگاهها با حضور وزیر علوم هفته آینده در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی بررسی خواهد شد.
هفته آینده همچنین طرح یک فوریتی اصلاح موادی از قانون خدمت وظیفه عمومی که اعاده شده از صحن مجلس به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی است و مسایل اخیر استان کردستان هفته آینده در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس بررسی خواهد شد.
موضوع خرید بنزین از ونزوئلا و گزارش اجرای قانون بودجه سال 1388 در خصوص بنزین با حضور مسئولین صنعت نفت و ارائه گزارش از آخرین وضعیت هستهای کشور توسط صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی از دستورات کمیسیون انرژی مجلس است.
تقاضای تحقیق و تفحص از عملکرد دولت در برنامه چهارم توسعه و تحقیق و تفحص از نتایج و دستاوردهای شورای عالی اداری مبنی بر انحلال سازمان مدیریت و برنامه ریزی که توسط اولیا نماینده یزد و صدوق مطرح شده در دستور کار کمیسیون برنامه و بودجه مجلس است.
طرح یک فوریتی شناسایی مصدومان شیمیایی در مناطق بمباران شده نیز در دستور کار کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی قرار دارد.
گزارش هیئت تحقیق و تفحص از عملکرد سازمان تعاون روستایی و ادارات تابعه استانی در کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی بررسی خواهد شد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم