حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش روابط عمومی باشگاه آرارات ، شایان ذکر است روز چهارشنبه ، دیدار دوستانه ای بین دو تیم مینی بسکتبال آرارات و هما به یاد و خاطره آرمن و واهه سرکیسیان، دو عضو اسبق تیم مینی بسکتبال آرارات که جان خود را در سانحه هواپیمایی کاسپین که در تیرماه امسال رخ داد از دست دادند در باشگاه آرارات برگزار شد.
با توجه به تصمیم مدیریت باشگاه آرارات در تبدیل این جشنواره بزرگ ورزشی به جشنواره فرهنگی ورزشی ، معاونت فرهنگی این باشگاه اقدام به برگزاری مسابقاتی در زمینه های گوناگون هنری در حاشیه برگزاری چهل و یکمین المپیک ارامنه ایران کرد و اولین روز از این رقابت ها را روز چهارشنبه 25 شهریور در جهت کشف استعداد های هنری جوانان برگزار کرد که با استقبال گسترده ای از طرف قشر جوان رو به رو شد.
این مسابقات که از 23 شهریور آغاز و تا 8 روز ادامه می یابد در هشت رشته ورزشی فوتبال، بسکتبال ، والیبال، شنا، تنیس روی میز، شطرنج، دو و میدانی و تنیس با شرکت بیش از 1000 ورزشکار در قالب تیم هایی از شهرهای تهران، تبریز، ارومیه ، اصفهان ، شیراز ، اهواز، اراک و انزلی و کاروان ورزشی از کشور ارمنستان در تهران برگزار خواهد شد.
نتایج مسابقات فوتبال چهل و یکمین المپیک ارامنه ایران
دومین روز از رقابت های فوتبال این دوره از مسابقات شب گذشته با برگزاری 3 دیدار از دور مقدماتی پیگیری شد.
تیم انجمن ارامنه جلفا با نتیجه دو بر صفر تیم گرگان را شکست داد. بازی دو تیم سوان اصفهان با تیم آرارات 1 تهران با تساوی 3-3 به پایان رسید. در نتیجه بازی پرگل تیم رافی با تیم چهارمحال، رافی با نتیجه 10 بر 0 پیروز این مسابقه شد. در طی آخرین دیدار دیشب تیم انجمن یجه از سد انجمن فرهنگی ورزشی چهارمحال عبور کرد. انجمن فارغ التحصیلان ارامنه ایران با نتیجه 1 بر 0 از سد سیپان گذشت.
امروز، در سومین روز از این رقابت ها تیم های رافی (جوانان) ، رافی (پیشکسوتان)، آرارات و سیپان به ترتیب به مصاف تیم های جلفا ، اصفهان ، چهارمحال و گرگان رفته و دیدارهای ابتدایی این مسابقات را آغاز خواهند کرد.
رقابت های نیمه نهایی این دوره از مسابقات در روز یکشنبه 29 شهریور و سپس مسابقات فینال و رده بندی روز سه شنبه 31 شهریور برگزار خواهند شد.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....