حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش «جامجم» ، روز 18 شهریور امسال مردی به اداره آگاهی استان مرکزی رفت و از گم شدن همسرش خبر داد.
به دنبال این شکایت، پروندهای تشکیل شد و ماموران جستجو برای یافتن زن گمشده را آغاز کردند تا این که عصر همان روز، شاکی بار دیگر به مرکز پلیس مراجعه و عنوان کرد؛ مردی ناشناس با منزلم تماس گرفت و تهدید کرد اگر 10 میلیون تومان برای آزادی همسرم نپردازم، او را به قتل میرساند. به گمان این که حرفهای وی صحت ندارد و قصد شوخی دارد، تلفن را قطع کردم، اما در تماس بعدی وقتی فریادهای کمکخواهی همسرم را شنیدم، دیگر مطمئن شدم او را به گروگان گرفتهاند.
با اطلاعاتی که ماموران از مرد شاکی به دست آوردند، روند رسیدگی به پرونده وارد مرحله جدیدی شد.
10 میلیون تومان برای آزادی همسر
ماموران انتظامی استان مرکزی در ادامه تحقیقات پی بردند مرد آدمربا از شاکی خواسته است 10 میلیون تومان پول داخل ساکی قرار دهد و به حوالی جاده ساوه بیاورد و تهدید کرده بود که اگر پی به حضور ماموران در محل ملاقات ببرد، همسرش را با شلیک گلوله به قتل میرساند. به این ترتیب، ماموران ضمن آموزش به مرد شاکی، از وی خواستند پول درخواستی را به محل ملاقات با ربایندگان ببرد.
حضور پلیس، آدمرباها را فراری داد
بنابراین با عزیمت مرد شاکی به محل ملاقات با آدمرباها، ماموران اداره آگاهی استان مرکزی محل فوق را محاصره کردند و هنگامی که 2 مرد آدمربا همراه زن گروگان برای تحویل گرفتن ساک پول به جاده ساوه آمده بودند، متوجه حضور پلیس شدند و شروع به تیراندازی کردند که ماموران هم برای نجات گروگان به سوی آنها شلیک کردند. به دنبال این تیراندازی، 2 مرد آدمربا که جان خود را در خطر میدیدند، با باقی گذاشتن زن ربوده شده در جاده ساوه، بی آنکه ساک پول را با خود ببرند، متواری شدند. با نجات زن گروگان، وی تحویل خانوادهاش شد و ماموران به تعقیب 2 مرد آدمربا پرداختند و پس از طی مسافتی، خودروی آنها را متوقف و متهمان را دستگیر کردند و از آنها یک قبضه کلت کمری و یک قبضه کلاشینکف را کشف و ضبط کردند. با انتقال متهمان به اداره پلیس، آنها مورد بازجویی قرار گرفتند و به ربودن زن شاکی اعتراف کردند.
اعتراف آدمرباهای آشنا
یکی از متهمان در اظهاراتش به پلیس گفت: شاکی از آشنایان خانوادگیامان بود به خاطر مشکلات مالی، تصمیم به ربودن همسر وی و اخاذی از او گرفتم. بنابراین، روز حادثه با زن جوان تماس گرفتم و به بهانه این که شوهرش تصادف کرده و دریکی از بیمارستانهای ساوه بستری است، از وی خواستم به خانه یکی از دوستانم که در شهرستان ساوه است، بیاید و منتظرم بماند تا با هم به ملاقات شوهرش برویم.
این زن که بشدت نگران شوهرش بود، بیآنکه با بیمارستان تماس بگیرد و از وضعیت شوهرش اطلاع یابد، فریب ما را خورد و در دام من و همدستم گرفتار آمد.
یک روز او را به گروگان گرفتیم و روز بعد قصد داشتیم پس از تحویل 10 میلیون تومان، اورا در جاده ساوه رها کنیم که از سوی پلیس دستگیر شدیم. بنابراین گزارش، 2 مردآدمربا با قرار قانونی روانه زندان شدند و تحقیقات تکمیلی از آنها ادامه دارد.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....