تیم فوتبال سپاهان اصفهان ، عصر دیروز در فینال رقابت های جام اتحادیه فوتبال با پیروزی 3بر یک مقابل تیم پاس تهران به مقام قهرمانی این جام دست یافت .
کد خبر: ۲۷۹۸۵
دیدار این 2تیم در ورزشگاه تختی تهران برگزار شد. نیمه اول آن جذابیت زیادی نداشت و بازی بیشتر دور میانه میدان جریان داشت . اما با شروع نیمه دوم بازی شکل دیگری به خود گرفت و تیم سپاهان اتکا به نفس زیادی نشان داد و ابتکار عمل را به دست گرفت . تیم پاس که جواد نکونام را همراه نداشت ، ضعفهایش را نشان داد. سپاهان در این نیمه ابتدا توسط سید صالحی به گل اول خود دست یافت و سپس ادموند بزیک که نیمه دوم وارد میدان شده بود ، موفق به زدن گل دوم تیمش شد. اما پاسی ها توسط بهنام ابوالقاسم پور که او هم بازیکن تازه وارد در نیمه دوم بود ، یکی از گلها را جبران کردند. در فاصله حدود 8دقیقه به پایان مسابقه بازیکنان سپاهان با کاری تاکتیکی به محوطه جریمه پاس رسید ند که توپ ارسالی آنها به پای بهروز رهبری فرد مدافع تیم پاس برخورد کرد که او به اشتباه توپ را وارد دروازه خودی کرد و پاس سومین گل را خورد. این بازی در نهایت با حساب 3بر یک به سود سپاهان پایان یافت .
استقلال تهران سوم شد
تیم استقلال تهران موفق شد در دیدار رده بندی رقابت های چهارجانبه اتحادیه فوتبال در ورزشگاه تختی تهران با برتری 3بر 2 مقابل الوصل امارات در جای سوم قرار گیرد. گلهای تیم استقلال را «علیرضا نیکبخت واحدی» دو گل و «پیروز قربانی» در دقایق 16 ، 65 و 70 درون دروازه حریف اماراتی قرار دادند. برای تیم الوصل امارات نیز «فرهاد مجیدی» با باز کردن دروازه تیم سابق خود و «طارق درویش» در دقایق 33 و 77 گلزنی کردند. همچنین در پایان این رقابت «علیرضا واحدی نیکبخت» به عنوان بهترین بازیکن زمین مسابقه شناخته شد. تنها کارت قرمز این دیدار نیز در دقایق پایانی این بازی از سوی مرادی به جابر درویش داده شد.