
مهندس سید علی مختاری در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) با بیان این مطلب افزود: حدود 29 هزار هکتار از اراضی کشاورزی خوی زیر کشت آفتابگردان و کدوی آجیلی است که از 18 هزار هکتار آن آفتابگردان آجیلی برداشت میشود.
وی با بیان اینکه سالانه 36 هزار تن آفتابگردان و کدوی آجیلی از مزارع خوی برداشت میشود، تصریح کرد : ارزش ریالی این 2 محصول صادراتی، سالانه 940 میلیارد ریال است.
مختاری از افزایش 10 درصدی کشت این 2 محصول نسبت به سال گذشته خبر داد و افزود: حدود 3000 نفر به صورت مستقیم و بیش از 150 هزار نفر نیز به صورت غیرمستقیم در این بخش اشتغال دارند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خوی بیان کرد: تخمههای خوی از نوع قلمی، دور سفید و محلی است.
وی با بیان اینکه طلای سیاه (تخمه آفتابگردان) و طلای سفید(تخمه کدو) خوی در سطح کشور و منطقه خاورمیانه نظیر ندارد، تصریح کرد: به دلیل زیر کشت بودن آفتابگردان و کدوی آجیلی در سطح 50 درصد از اراضی آبی کشاورزی در خوی، در سال آینده جشنواره برداشت این 2 محصول مهم و استراتژیک در سطح ملی برگزار میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر محمد اسحاقی، استاد دانشگاه تهران:
محمدرضا مهدوی در گفتوگو با «جامجم»: