تامین سوخت خودرو از منابع باورنکردنی

روزگاری شده است که تخیلات و شوخی‌ها هم به واقعیت می‌پیوندند آن هم توسط دانشمندان. دانشمندان دانشگاه اوهایو بتازگی طرحی ارائه کرده‌اند که با استفاده از آن می‌توان ئیدروژن موجود در ادرار انسان را برای تامین انرژی خودروها و دیگر ابزار آلات مورد استفاده قرار داد.
کد خبر: ۲۷۴۵۱۶

 به گزارش pcworld ، این دانشمندان معتقدند که از هیدروژن موجود در ادرار می‌توان برای تامین نیروی مورد نیاز سلول‌های سوختی ئیدروژنی استفاده کرد و در نهایت برای خودرو‌ها سوخت غیر فسیلی تهیه کرد. در این روش اتم‌های ئیدروژن از اوره یا2( CO2)NH که در ادرار وجود دارد، جدا می‌شود و از آنجا که ئیدروژن موجود در ادرار همانند آب به نیتروژن وابستگی چندانی ندارد می‌توان با یک سوم انرژی مورد نیاز برای جداسازی ئیدروژن از اکسیژن آب، این دو عنصر موجود در ادرار را از هم جدا کرد.

گارادین بات، طراح این سیستم معتقد است طی یک سال آینده می‌توان از ادرار برای تامین انرژی خودرو‌ها استفاده کرد. خودروهای با سوخت طبیعی می‌توانند رویه آلوده سازی محیط زیست را کندتر کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها