در ایران ساخته شد

دستگاه‌کنترل‌فشار داخل مخزن سوخت

برای نخستین بار در کشور دستگاه کنترل فشار داخل مخازن سوخت ساخته شد.
کد خبر: ۲۷۲۷۶۹

به گزارش مهر ، سید سعید رضا قلی طراح دستگاه کنترل فشار داخل مخازن سوخت گفت: این دستگاه با ایجاد تعادل بین محیط داخل و خارج مخرن از تبخیر فرآورده های نفتی جلوگیری می کند و برای اولین بار در کشورمان طراحی و ساخته شده است.

وی با اشاره به اینکه شماره ثبت اختراع دستگاه کنترل فشار داخل مخازن سوخت 36955 است ، افزود: باتوجه به حجم وسیع مواد سوختی ، این دستگاه سالانه 360 میلیون دلار صرفه جویی ارزی برای کشور به همراه دارد ، ضمن اینکه دستگاه کنترل فشار داخل مخازن سوخت در حفظ پاکیزگی محیط زیست نقش به سزایی ایفا می کند.

رضا قلی با بیان اینکه دستگاه «پی اندی والو» از اداره استاندارد ، دانشگاه صنعت شریف، متالوژی رازی و شرکت فرآورده های نفتی دارای تائیدیه است ، تصریح کرد: با آزمایشهای فراوان کنترل کیفی این دستگاه اثبات و همچنین در پمپ بنزین ها نصب و عملا مورد آزمایش قرار گرفته است.

وی اعلام کرد دستگاه کنترل فشار داخل مخازن سوخت در مرحله تولید انبوه است.

طراح دستگاه کنترل فشار داخل مخازن سوخت گفت: وی در اردیبهشت ماه امسال موفق به کسب رتبه نخست کارگر نمونه کشوری از شرکت تراشه سازه طلوع و دریافت لوح تقدیر از رئیس جمهور برای ساخت این دستگاه شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها