حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
سخنگوی قوه قضاییه، تعیین تکلیف و آزادی 3 هزار و 700 نفر از بازداشت شدگان اخیر را کاری بسیار سخت و طاقت فرسا دانست که از چشمها غافل ماند.
وی افزود: با تاکیدات رئیس قوه قضاییه کمیته سه نفرهای از افراد معتمد آیت الله هاشمی شاهرودی در سطح عالی پیش از آنکه کمیتهای در دیگر بخشها تشکیل شود؛ در قوه قضاییه تشکیل شد.
سخنگوی قوه قضاییه با اشاره به تشکیل جلسات متعدد این هیات با مسوولان امنیتی و اطلاعاتی، بازدید نمایندگان آنان از بازداشتگاه کهریزک را یادآور شد و افزود: با گزارش این هیات دستور قاطع رئیس قوه قضاییه مبنی بر برخورد با عاملان وقایع بازداشتگاه کهریزک صادر شد که این دستور منجر به تشکیل پروندهای در سازمان قضایی نیروهای مسلح شده است. سخنگوی قوه قضاییه همچنین از تشکیل پرونده برای عاملان کوی دانشگاه تهران در سازمان قضایی نیروهای مسلح خبر داد و گفت: این پرونده در حال نهایی شدن است.
وی از مسوولان دانشگاه تهران و وزارت علوم خواست به عنوان شکات، برای روشن شدن زوایای این پرونده با دستگاه قضایی همکاری بیشتری کنند تا این دستگاه در کمال قاطعیت و اقتدار به پرونده کسانی که در این حادثه به آنان ظلمی شده است رسیدگی کند.
جمشیدی ابراز امیدواری کرد: پرونده حوادث اخیر با پیگیریهای کمیته 3 نفره به نتایج قابل قبولی برسد که مردم را قانع کند و به شکایت افرادی که به آنان ظلمی شده است، رسیدگی شود. سخنگوی قوه قضاییه تصریح کرد: قضات و ضابطان در چارچوب قوانین وظایف و کارشان را انجام میدهند و با تخلفات احتمالیشان نیز بر اساس همین قوانین برخورد میشود. وی با بیان اینکه برخورد قاطع با متخلفان در هر بخش باید مورد توجه باشد، افزود: رسیدگی به پرونده متهمان بازداشتگاه کهریزک و کوی دانشگاه نیز باید همچون رسیدگی به دیگر پرونده هاباشد.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....