معاون ستاد کل نیروهای مسلح:

عملیات روانی دشمن ادامه خواهد داشت

گروه سیاسی: معاون فرهنگی و تبلیغاتی ستاد کل نیروهای مسلح گفت: عملیات روانی دشمن علیه اسلام،‌ انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی ایران با پیچیدگی‌ و شدت بیشتری ادامه خواهد یافت. سردار سرتیپ پاسدار جزایری گفت: در آینده باید منتظر شیوه‌های جدید جنگ روانی با اهداف چندگانه جداسازی دولت ملت، ایجاد شکنندگی در روحیه مدیران، رهبران و مردم، بدبینی افکار عمومی جهانیان نسبت به تحولات کشورمان، فریب جدی مسوولان و همین‌طور نخبگان جهانی در مورد اسلام و ایران و اختلاف‌افکنی در سطوح مختلف و دیگر موارد از این قبیل باشیم.
کد خبر: ۲۷۲۲۱۵

به گزارش ایسنا، جزایری در جمع تعدادی از مسوولان فرهنگی و عملیات روانی نیروهای مسلح تاکید کرد: بدون تردید از همان فردای شکست طرح کودتای سبز در ایران، عناصر اصلی بیگانه و عناصر پشت پرده آن در داخل برای مرحله بعدی کودتا، برنامه‌ریزی خود را شروع کرده‌اند و از آنجا که در این نوع اقدامات چند سناریو طراحی می‌شود، سناریوی بعدی کودتاگران هم‌اکنون در دستور کار قرار دارد.

وی ادامه داد: وجه مشترک سناریوی جدید با طرح قبلی، استفاده اطلاعاتی، امنیتی و جاسوسی در قالب رسانه‌ای است که بویژه باید درباره آن دقت شود. جزایری افزود: یکی از تفاوت‌‌های کودتای نرم نسبت به کودتای سخت آن است که معمولا کودتای نظامی و شبه‌نظامی در یک زمان خاص و محدود و با استفاده از نیروهای مسلح، اهداف خود را محقق می‌کنند؛ در حالی که کودتاگران یا به اصطلاح غلط؛ انقلاب‌های رنگین، معمولا با صبر و حوصله و طی زمان قابل توجه به دنبال دستیابی به خواسته‌هایشان هستند. این مقام مسوول نیروهای مسلح کشورمان درباره‌ تصویب قوانین و مقررات جدید برای پیشگیری از نفوذ دشمنان نیز گفت: چنانچه از یک طرف، دستگاه‌های مربوط از لحاظ ساختاری و وضع قوانین و مقررات و از طرف دیگر، شهروندان مورد طمع دشمنان از لحاظ اطلاعاتی، اهتمام کافی نسبت به مقوله جاسوسی‌های نوین نداشته باشند، دشمن بسهولت در سیستم ما نفوذ و مشابه آشوب‌های پیرامون انتخابات دهم، عناصر وابسته به خود را فعال خواهد کرد و هزینه‌های نظام را بالا خواهد برد؛ در حالی که چنانچه تمهیدات مناسب صورت پذیرد، دشمن قادر به نفوذ و جاسوس‌سازی نخواهد بود. جزایری افزود: باید از تجارب حاصل در خنثی‌سازی کودتای نرم آمریکایی  انگلیسی اخیر کمال استفاده را کرد و از هم‌اکنون با پیش‌بینی سناریوهای دشمن، اقدامات خنثی‌سازی آنها را به انجام رساند. بدیهی است این امر مهم و راهبردی، بدون داشتن سامانه مناسب نمی‌تواند بخوبی محقق شود و ضروری است در اسرع وقت، سامانه ویژه مقابله با کودتای نرم ایجاد شود. وی کنترل بیشتر بعضی سفارتخانه‌ها، وضع قوانین و مقررات متناسب با جاسوسی‌های نوین و نرم‌افزارانه، برخورد تند با سران فتنه و ایجاد سیستم‌های جدید نظارتی و کنترلی مناسب با هجوم و شبیخون فرهنگی را از جمله عوامل بازدارنده‌ کودتای رنگین برشمرد و افزود: در همین خصوص به نظر می‌رسد هم‌اکنون از یک طرف شهروندان ایرانی و از طرف دیگر عناصر خودفروخته و بالاخره طراحان اصلی منتظرند ببینند با عوامل فتنه‌ بزرگ اخیر چگونه برخورد می‌شود و بویژه با سران فتنه و عوامل اصلی کودتا آیا فارغ از برخی ملاحظات برخورد لازم صورت خواهد گرفت. مسلما شیوه‌ برخورد با آنها در نوع نگاه و تلاش خودی و غیرخودی به این‌گونه پدیده‌ها موثر خواهد بود. سردار جزایری در پایان یادآور شد: بدیهی است پاسخگویی به خواسته مردم برای محاکمه سران اصلی اغتشاشات اخیر، نقش بسزایی در همراهی عمومی برای خنثی‌سازی توطئه‌های احتمالی آتی خواهد داشت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها