تورنمنت لوبانفسکی - کی‌یف

امیدهای فوتبال به مصاف اوکراین می‌روند

تیم فوتبال امید کشورمان در نخستین دیدار خود در تورنمنت چهار جانبه لوبانفسکی اوکراین عصر سه‌شنبه به مصاف تیم میزبان خواهد رفت.
کد خبر: ۲۷۱۷۹۶

به گزارش مهر ، تورنمنت چهارجانبه اوکراین گرامیداشت «والری لوبانفسکی» ، تئوریسین فقید فوتبال اوکراین طی روزهای 20 و 21 مرداد با شرکت تیم‌های آلمان ،  ترکیه ، اوکراین و ایران در شهر کی‌یف برگزارخواهد شد و تیم فوتبال امید کشورمان فردا از ساعت 17 به وقت اوکراین (18:30 به وقت تهران) در ورزشگاه «بارازینکا» به مصاف تیم میزبان خواهد رفت.

مطبوعات و رسانه‌های گروهی اوکراین تبلیغات وسیعی پیرامون این تورنمنت و حضور تیم‌های شرکت کننده در این مسابقات به راه انداخته‌اند و به نظر می رسد دیدار افتتاحیه بین ایران و اوکراین با استقبال گسترده‌ای از سوی تماشاگران و علاقمندان به فوتبال در کشور میزبان روبرو شود.

فردا در دومین دیدار تورنمنت اوکراین از ساعت 20:30 به وقت محلی نیز آلمان ، قهرمان امیدهای اروپا با ترکیه دیدار خواهد کرد. تیم‌های برنده روز اول به فینال تورنمنت اوکراین صعود خواهند کرد و تیم‌های بازنده دیدار رده بندی را برگزار می کنند.

تیم فوتبال امید کشورمان ظهر روز یکشنبه وارد کی‌یف شد و تاکنون یک جلسه تمرینی سبک را برگزار کرده و قرار است عصر امروز نیز یک ساعت تمرینات گروهی و هماهنگی داشته باشد.

تیم کشورمان برای دیدار با اوکراین هیچ بازیکن مصدومی ندارد و به گفته سرپرست این تیم تمامی بازیکنان در آمادگی کامل به سر می برند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها