با احضار مسوولان گمرک آغاز می‌شود

تحقیق مجلس درباره ماجرایخروج 5/18 میلیارد دلار

گروه اقتصاد: مخبر کمیسیون اقتصادی مجلس بر لزوم پاسخگویی مسوولان گمرک کشور درباره موضوع خروج 5/18 میلیارد دلار از ایران و کشف آن در ترکیه تاکید و اعلام کرد که این مسوولان به مجلس فرا خوانده می‌شوند. محمدرضا خباز در گفتگو با مهر، اعلام کرد: قطعا هفته آینده نمایندگان مجلس مسوولان گمرک را برای پاسخگویی درباره این موضوع فرا خواهند خواند و خواستار پاسخ رسمی به این موضوع خواهند شد.
کد خبر: ۲۷۱۷۵۸

وی با بیان این‌که در پی لغو جلسه روز سه‌شنبه هفته گذشته مجلس و اختصاص جلسه روز چهارشنبه به مراسم تحلیف رئیس‌جمهور امکان دعوت از مسوولان مربوط و بررسی موضوع 5/18 میلیارد دلار در مجلس فراهم نشد، تاکید کرد که نمایندگان برای پاسخگویی به خبرنگاران و افکار عمومی در این باره قطعا باید اطلاعات دقیق و مبسوطی از مسوولان اجرایی امر دریافت کنند.

سال گذشته رجب طیب اردوغان، نخست وزیر ترکیه در یکی از کنگره‌های حزب اعتدال و توسعه از ورود 5/18 میلیارد دلار به کشورش خبر داد و یک سال بعد فردی ایرانی به نام اسماعیل صفاریان‌نسب مدعی مالکیت این محموله شد و پیگیری قضایی برای بازپس گیری آن را آغاز کرد. با این حال در روزهای اخیرگمرک ایران و ترکیه همچنین وزارت اطلاعات ایران خروج چنین محموله‌ای را‌ از مرز تکذیب کرده‌اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها